Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera Mondiala: Noua bijuterie din gama Maserati – Quattroporte Sport GT
24 FEBRUARIE 2010, 10:11
1,664
0
Premiera Mondiala: Noua bijuterie din gama Maserati – Quattroporte Sport GT S “Awards Edition”
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Maserati vine sa incante publicul Salonului Auto de la Geneva cu o versiune speciala a sedanului sportiv –Quattroporte Sport GT S. Numita “Awards Edition”, Maserati isi doreste sa sublinieze prin intermediul acestei editii speciale numarul mare de premii pe care le-a obtinut sedan-ul Quattroporte in cei 6 ani de existenta.

Pe parcursul acestor 6 ani, formele clasice si pure redate de Pininfarina modelului Quattroporte, au facut foarte multe “victime”. Cu un total de 56 premii acordate de cele mai prestigioase reviste din domeniu in 14 tari ale lumii, Maserati Quattroporte este un adevarat exemplu de suprematie in plan de stil si gratiozitate.

Exteriorul dominat de nuanta gri cu tenta aurie, face ca editia speciala GT S “Awards Edition” sa fie recunoscuta instantaneu, ca in acelasi timp sa sublinieze liniile elegante ale caroseriei. Grila radiatorului dominata de emblema Maserati este in ton cu nuanta gri intunecata a jantelor de 20 inch Multi Trident.

Un alt element distinct, sunt etrierile polizate ne mai intalnite pana acum pe un alt model. Fiind dominate la randul sau de inscriptia “Maserati”, acestea fac parte din sistemul de franare marca Brembo, cea care de altfel dovedeste pasiunea marcii si a sedan-ului la general catre performante supreme.

Interiorul este la randul sau o adevarata opera de arta, acesta fiind dominat de pielea Poltrona Frau, care este combinata cu piele perforata Alcantara. Tot aici regasim elementele din aluminiu de pe praguri cu inscriptie “Awards Edition”, dar si insertiile din lemn natural cu nuanta Piano Balck.

Noul Maserati Quattroporte Sport GT S “Awards Edition” va putea fi comandat incepand cu a doua jumatate a anului 2010, urmand ca primele exemplare sa fie livrate in 2011. La acest moment preturile nu au fost facute publice.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!