Prima pagină  »  Ştiri  »  POZE SPION: Mercedes-Benz F800 Style Spionat de PiataAuto.md
1 MARTIE 2010, 17:00
1,444
0
POZE SPION: Mercedes-Benz F800 Style Spionat de PiataAuto.md
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
La 23 Februarie, Mercedes-Benz anunta lansarea in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva ultimul studiu de design – F800 Style. La acel moment va prezentam primele poze oficiale cu noul model, insa iata ca acum, cu doar o singura zi inaintea de a fi dezvaluit oficial, Redactia PiataAuto.md va prezinta posibil in Premiera Mondiala primele poze spion pe viu cu noul F800 Style.

Dupa cum ve-ti observa in imagini, l-am surprins pe noul Mercedes-Benz F800 Style coborand din camionul in care a fost transportat in secret in Geneva, inainte de a fi plasat la standul producatorului, acolo unde isi va demonstra formele uimitoare in urmatoarele 12 zile.

Amintim ca noul Mercedes-Benz F800 Style este un vehicul cu un sistem unic de propulsie care ii permite conducatorului sa aleaga intre unul dintre cele doua moduri de rulare posibile: Plug-In Hybrid – pe baza de energie electrica, sau F-Cell – pe baza de celule de hidrogen.

Pe langa aceasta, F800 Style este considerat a fi ca un vehicul ce ne prevesteste generatia urmatoare a coupe-ului cu patru usi Mercedes-Benz CLS, insa urmeaza sa vedem maine daca producatorul va confirma aceasta informatie.

Ramaneti alaturi de PiataAuto.md pentru stiri cu adevarat senzationale pe care le pregatim chiar in acest moment pentru Dvs!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!