Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW Seria 5 in versiune Long, doar pentru chinezi! (
7 APRILIE 2010, 14:31
1,743
0
BMW Seria 5 in versiune Long, doar pentru chinezi! ( Video)
De Constantin Mihalachi
0
Cu o luna in urma, bavarezii de la BMW prezentau la Geneva noua generatie Seria 5. Iata ca acum, acestia o prezinta din nou, insa de aceasta data in versiune Long cu ampatament marit, care va fi disponibila doar pentru clientii din China, acolo unde de fapt va fi si asamblata.

Pentru a crea noul model, bavarezii se pare ca nu au intampinat prea multe dificultati, deoarece actuala generatie Seria 5 F10 a preluat platforma Seriei 7. Astfel, ampatamentul versiunii Long a crescut cu 140 mm, suficient pentru a oferi si mai mult spatiu pentru pasagerii spate, dar si pentru a nu schimba proportiile perfecte ale versiunii “scurte”. In rezultat, lungimea totala a versiunii BMW Seria 5 Long este de 5.039 mm, in timp ce ampatamentul acesteia este de 3.108 mm.

Nu odata ni s-a demonstrat ca chinezii se dau in vant dupa versiunile cu ampatament crescut, pe piata locala existand deja mai multe modele de acest gen, printre care si Volvo S80. Anume din acest motiv BMW Seria 5 Long trebuia sa vina cu multe lucruri atractive. Si a venit! Printre optiunile noului model se afla sistemul de climatizare climat control pe patru zone, sistemul multimedia pentru pasagerii spate, frigider pentru pasagerii spate, masa incorporata in scaunul fata pe care poate fi pozitionat cu usurinta laptop-ul personal, cat si alte sisteme inovative preluate in mare parte de pe nava amiral Seria 7.

Noul model va fi disponibil in trei versiuni – BMW 523Li, BMW 528Li, BMW 535Li, toate echipate cu propulsoare cu sase cilindri in linie ce dezvolta 204, 258 si 306 cai-putere respectiv. Deja standart toate sunt cuplate la cutia automata cu 8 rapoarte, care impreuna cu sistemul de recuperare a energiei Brake Energy Regeneration scade consumul de combustibil si nivelul emisiilor CO2.

Versiunea de top BMW 535Li este dotata cu suspensia adaptiva Dynamic Drive Control, pe care conducatorul o poate adapta cu usurinta preferintelor sale sau a pasagerului din spate. Pe langa aceasta, sistemul BMW ConnectedDrive cu care este echipata standart versiunea ce 306 cai-putere este insotit si de sistemele BMW Night Vision, BMW Parking Assistant, Lane Departure Warning si Head-Up Display.
 
GALERIE FOTO (29 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!