Prima pagină  »  Ştiri  »  Brabus lanseaza o noua racheta, de aceasta data in pielea noului
9 APRILIE 2010, 17:28
1,132
0
Brabus lanseaza o noua racheta, de aceasta data in pielea noului E-Class Cabriolet!
De Constantin Mihalachi
0
Atelierul de tuning german Brabus, a lansat de curand la Geneva mai multe noutati printre care si bolidul pe baza lui E-Class Coupe. Iata ca la o luna de la premiera acestuia, Brabus ne anunta ca a pregatit mai multe pachete de performanta pentru E-Class Cabriolet, printre care se afla si versiunea de top ce ascunde sub capota imensul V8 de 6.1 litri.



Insa pana ajungem la aceasta, trebuie sa mentionez casi propulsoarele cu o capacitate cilindrica mai mica, fie pe benzina sau diesel pot fi dotate cu un pachet de performanta numit Brabus ECO PowerXtra. Spre exemplu, versiunea E 250 CDI BlueEFFICIENCY dotata cu acest pachet produce 235 CP fata de 204 CP, in timp ce cuplul maxim a crescut pana la 560 Nm! Cat priveste versiunea E 350 CDI BlueEFFICIENCY dotata cu acelasi pachet, aceasta va cunoaste o crestere de putere pana la 272 CP si 590 Nm!



Cel mai puternic E-Class decapotabil cu logo Brabus va fi versiunea Brabus 6.1 care are la baza modelul E 500 Cabriolet. Volumul propulsorului V8 de 5.5 litri a fost crescut pana la 6.1 litri, iar prin rezultat a crescut si puterea acestuia care acum totalizeaza 462 CP si un cuplu maxim de 625 Nm oferit la 3.100 rpm. In asa mod, E-Class Cabriolet Brabus 6.1 accelereaza pana la 100 km/h in 4.7 secunde si atinge o viteza maxima de 300 km/h, cea care ii permite sa ocupe un loc de frunte printre cele mai rapide decapotabile din lume.



Look-ul dinamic vine odata cu kit-ul aerodinamic Brabus cu luminile de zi LED integrate in bumperul fata. Chiar daca ii ofera o aparenta furioasa, kit-ul are un alt scop, de a scadea forta de ridicare a automobilului la viteze inalte, si de a imbunatati manevrabilitatea acestuia.



Completeaza exteriorul jantele din aliaj usor Brabus Monoblock care sunt oferite in marime ce variaza intre 17 si 19 inch. Totusi in scurt timp, pentru E-Class Cabriolet va fi pus la dispozitie si marimea de 20 inch.



Pentru instalarea acestor jante cu marimi gigantice, specialistii ofera o suspensie mai joasa cu 30 mm ce poate fi reglata individual dupa rigiditate si inaltime. Din motive de siguranta, pe versiunea de top este instalat sistemul de franare performant din care fac parte discurile cu o marime de 360 mm.



Cat priveste interiorul, Brabus ofera pentru E-Class Cabriolet insertii din aluminiu pe praguri cu logo Brabus, volan sportiv cu zone comode pentru calatoriile lungi, cat si insertiile din carbon ce pot fi comandate in diferite culori, si neaparat pielea naturala si alcantara.

COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!