Prima pagină  »  Ştiri  »  Fashion and Tuning: MINI by Denis Simachev
15 APRILIE 2010, 11:58
1,247
0
Fashion and Tuning: MINI by Denis Simachev
De Constantin Mihalachi
0
O noutate foarte interesanta a venit astazi din Rusia… Designerul rus Denis Simachev si atelierul de tuning din aceeasi tara TOPCAR, au lansat un proiect in urma caruia va fi creata o editie limitata de modele MINI. Scopul principal al proiectului este de a combate stereotipul potrivit caruia automobilele MINI sunt destinate fetelor, iar in asa mod, s-a incercat transformarea acestuia intr-o masina pur masculina.

TOPCAR a creat un kit aerodinamic nou pentru MINI Cooper, acesta a primit chiar si un nume – “Bully”. Prin rezultat, au fost obtinute forme mai agresive, cele care sunt scoase in evidenta de bumperul fata cu prize mari de aer si lumini de zi preluate de pe Porsche 997 Turbo. Bumperul spate cu difuzor de aer, arcurile rotilor cu profil mult mai evazat, noile praguri, jantele forjate de 18 inch si noua grila a radiatorului nu fac decat sa completeze noul exterior.

Denis Simachev a venit cu mai multe idei aerografice, in asa fel, incat fiecare din acele 25 exemplare MINI sa dispuna de un desen propriu, acestea fiind distincte dupa tema abordata, personalitatea proprietarului si modul de viata al acestuia. Pana la acest moment au fost finalizate doar doua exemplare MINI Cooper Bully. Fiecare din ele se deosebesc dupa nuanta si desenul aerografic de la exterior, insa pe ambele le uneste stilul de viata dinamic, caracteristic de altfel pentru persoanele moderne.

Interiorul la randul sau a suferit cateva modificari. Designerul Denis Simachev impreuna cu echipa TOPCAR au regandit in totalitate habitaclul acestuia, oferindu-i acum ornamente din carbon regasite pe panelurile usilor, praguri, volan, manerul cutiei de viteze si a franei de mana. Exemplarele vor fi prezentate in zilele ce urmeaza in cadrul evenimentelor “Top Marques Monaco” si “Shop&Bar Denis Simachev”.
GALERIE FOTO (31 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!