Prima pagină  »  Ştiri  »  Fiat a lansat noul 500C by Diesel
15 APRILIE 2010, 16:22
1,902
0
Fiat a lansat noul 500C by Diesel
De Constantin Mihalachi
0
Astazi, 15 Aprilie 2010, Fiat a lansat in Milano versiunea decapotabila 500C by Diesel. La fel ca si versiunea Fiat 500 by Diesel lansata in aceasta iarna, noul 500C by Diesel reprezinta rezultatul parteneriatului dintre Fiat si renumita marca de articole vestimentare Diesel. Noul model va fi disponibil in Europa incepand cu luna Mai, pretul de start fiind de 18.000 Euro.

Rezultatul procesului de creativitate a celor doua echipe de design, Fiat si Diesel, poate fi admirat peste tot la exterior, iar astfel, noul 500C by Diesel este dotat cu jante din aliaj usor de 16 inch, etriere de culoare galbena, elemente din crom, priza de aer imitata pe usa portbagajului, si multe altele. Cat priveste nuanta caroseriei, clientul poate opta pentru una dintre cele trei combinatii puse la dispozitie: verde cu acoperis negru, negru cu acoperis negru sau rosu, si albastru “Midnight indigo” cu acoperis de culoarea fildesului.

Sup capota noului model se va afla unul din cele patru propulsoare Euro 5 - 1.2 69 CP, 1.4 100 CP, 1.3 Multijet 75 CP, si 1.3 Multijet II 95 CP. Fiecare din ele poate fi cuplat la cutia manuala cu cinci sau sase rapoarte, in timp ce propulsoarele pe benzina pot fi cuplate si la cutia automata robotizata Dualogic cu 5 rapoarte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!