Prima pagină  »  Ştiri  »  KIA Motors a devenit sponsorul oficial al campionatelor europene de fotbal
2 APRILIE 2010, 15:40
1,401
0
KIA Motors a devenit sponsorul oficial al campionatelor europene de fotbal pana in anul 2017
De Kia Motors Moldova
0
Compania KIA Motors a incheiat un contract de parteneriat cu UEFA in urma caruia a primit statutul de sponsor oficial al Campionatului Europei la fotbal Euro-2012 si Euro-2016. Intelegera a fost semnata la sediul companiei din Seul, de catre presedintele KIA Motors Corporation domnul Li Hen Keun si presedintele Uniunii Asociatiilor Europene de Fotbal (UEFA), Michel Platini.

“Ca sponsor oficial UEFA Eurotop, KIA va depune toate eforturile pentru ca campionatele selectionatelor europene de fotbal sa decurga la un nivel cat mai inalt, - a declarat presedintele consiliului de directori Hyundai-KIA Automotive Group, domnul Chang Mon Ku. Parteneriatul cu UEFA are ca scop principal cresterea popolaritatii marcii KIA si de a confirma inca odata statutul companiei KIA Motors ca una din liderii industriei mondiale.”

“Suntem foarte bucurosi sa cooperam cu una din cele mai perspective companii auto din lume. Sunt increzut, parteneriatul nostru va ridica si mai sus imaginea marcii KIA” – a declarat Michel Platini.

Turneul final al celui mai important Campionat European de fotbal UEFA are loc la fiecare patru ani. Aici participa selectionatele din 16 state europene, cele care sunt divizate in patru grupe cate patru echipe in fiecare. Campionatul Euro-2012 va avea loc in Polonia si Ucraina.

In anul 2016 numarul echipelor ce vor participa la turneul final va creste la 24. Printre doritorii de a gazdui acest eveniment fotbalistic se regaseste Franta, Italia si Turcia.

Compania KIA a inceput sa sponsorizeze campionatele de fotbal incepand cu anul 2007. Compania va sponsorizat si Campionatul Mondial de fotbal FIFA din anul 2010, in timp ce in timpul desfasurarii Euro-2008, maca KIA era deja una din partenerii UEFA Eurotop.

Potrivit intelegerii semnate, KIA Motors obtine dreptul de a deveni sponsorul general al tuturor campionatelor UEFA Euro. Compania poate utiliza logo-urile si emblemele campionatului, cat si sa promoveze modelele proprii prin intermediul panourilor publicitare de pe marginea terenurilor de joaca. Pe langa aceasta, KIA va deveni automobilul oficial al concurentilor campionatelor Euro.

Translarile televizate ale meciurilor sunt vizualizate in toata lumea, iar in Europa audienta este de 750 mln telespectatori. In anul 2008 partidele campionatului european au fost translate in peste 200 state.

Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!