Prima pagină  »  Ştiri  »  Noi sisteme eficiente pentru Mercedes-Benz C-Class
14 APRILIE 2010, 14:18
1,171
0
Noi sisteme eficiente pentru Mercedes-Benz C-Class
De Constantin Mihalachi
0
Producatorul din Stuttgart, Mercedes-Benz, anunta astazi ca unul din cele mai populare modele din gama sa, si anume C-Class, va beneficia in scurt timp de o serie de sisteme noi, printre care: injectia directa, sistemul ECO start/stop, cat si transmisia integrala 4MATIC care va fi oferita pentru prima data pe un propulsor diesel cu patru cilindri.

In asa mod, versiunile C 200 CGI BlueEFFICIENCY si C 220 CDI BlueEFFICIENCY vor fi dotate acum cu injectie directa, si cel mai important cu sistemul ECO start/stop. Acesta opreste propulsorul in momentul cand vehiculul stationeaza la semafor sau in ambuteiaj, iar in asa mod se obtine o reducere de 10 % a emisiilor CO2 pentru C 200 CGI BlueEFFICIENCY si o reducere de 0.4 litri la 100 km si 10 g/km CO2 pentru versiunea C 220 CDI BlueEFFICIENCY, care va consuma acum 4.4 litri la 100 km.

O alta noutate este versiunea Mercedes-Benz C 250 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY. Aceasta combina pentru prima data un propulsor diesel cu patru cilindri cu tractiunea integrala 4MATIC. In asa mod, propulsorul ce dezvolta 204 CP si un cuplu maxim fenomenal de 500 Nm va fi asistat acum de tractiunea 4MATIC, cea care va avea grija ca automobilul se mentina o directie precisa si sigura pe suprafetele cu aderenta scazuta.

Versiunea C 250 CDI BlueEFFICIENCY este cuplata standart la cutia automata 7G-TRONIC, in timp ce versiunile C 200 CGI BlueEFFICIENCY si C 220 CDI BlueEFFCIENCY vor fi cuplate standart la cutia manuala cu 6 rapoarte, insa clientii pot opta cu usurinta pentru cutia automata oferita optional.

Noul C 200 CGI BlueEFFICIENCY poate fi comandat chiar acum la toate reprezentantele Mercedes-Benz, in timp ce versiunile C 220 BlueEFFICIENCY si C 250 CDI Blue EFFICIENCY vor fi disponibile din toamna acestui an. Noile modele pot fi comandate in versiune sedan sau estate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!