Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul model Great Wall – Florid!
8 APRILIE 2010, 16:52
1,443
0
Noul model Great Wall – Florid!
De Elita 5
0
Compania Great Wall Motor intra in clasamentul primelor zece producatori auto din China. La uzinele Great Wall sunt asamblate autoturisme, tot terenuri si pick up-uri. Pentru elaborarea si lansarea pe piata a modelelor competitve, compania utilizeaza cele mai noi tehnologii si colaboreaza foarte strans cu alti producatori din Europa si Japonia.

Astazi, piata automobilistica din China este lider la cresterea vanzarilor anuale. In 2009 aici au fost produse si comercializate peste 13.5 mln automobile, cifra care pentru prima data in istorie a adus China pe locul intai in clasamentul statelor constructoare de automobile.

Great Wall Florid este noul model pe care il lanseaza producatorul chinez, unul care da dovada de un stil sportiv ce ii scoate in evidenta formele si caracterele individuale.




Great Wall Florid arata foarte modern. Liniile proportionale ale caroseriei, arcurile reliefate, cat si efectul vizual formidabil sugerat de acoperisul de la care pleaca montantii laterali si spate de culoare neagra, obtin per total multa simpatie de la trecatori si potentialii clienti. Baza pentru Florid a constituit-o Toyota Yaris, chinezii ajustand un pic exteriorul, au schimbat blocurile optice, bumperele si grila radiatorului.

Tangentele cu japonezul persista si la interior, insa aici trebuie sa scoatem in evidenta modificarile specialistilor Great Wall. In asa mod, in habitaclu gasim plastic de calitate inalta, care este placut la atingere si care a fost asamblat cu mare grija pentru ca sa nu apara sunete nedorite la rulare.

Pe scaunul din spate pasagerii se vor bucura de confort si mult spatiu. Spatiul portbagajului de 330 litri nu cedeaza cu nimic concurentilor, pe unii chiar ii surclaseaza. Mult spatiu este oferit si in fata, volanul poate fi reglat pe inaltime, iar pozitia conducatorului este inalta si bine gandita.



Great Wall Florid poate fi exploatat foarte usor, toate comenzile de la bord sunt foarte comode si pot fi accesate fara ca conducatorul sa-si distraga atentia de la drum. Sistemul audio poate fi manipulat cu ajutorul comenzilor de pe volan.

In Republica Moldova noul Florid va fi oferit in doua versiuni: cu propulsor de 1.3 litri 93 CP cuplat la cutia manuala cu 5 rapoarte, si versiunea de 1.5 litri cuplat la cutia automata cu 6 rapoarte ce dezvolta 105 CP. Din lista dotarilor face parte sistemul de climatizare, sistemul audio, ABS, EBD, airbag-urile fata, senzorii de parcare, cat si posibilitatea de a rabata randul de scaune spate.



Automobilul da dovada de performante inalte, iar astfel este perfect pentru zonele urbane. La schimbarea bandei si in viraje Florid se comporta foarte intuitiv si urmeaza directia impusa de conducator. Cat priveste consumul de combustibil, in regim mixt acesta este de 7 l/100km.

Odata cu lansarea pe piata modelului nou Florid, inginerii Great Wall au demonstrat ca sunt capabili sa elaboreze automobile calitative. Multumita exteriorului modern si interiorului calitativ modelul inspira multa incredere si micsoreaza distanta fata de producatorii europeni si japonezi.

Pentru mai multe informatii contactati reprezentanta oficiala Great Wall in Republica Moldova – compania Elita 5.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!