Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche Panamera Turbo iarasi a intrat in atentia atelierului TECHART
16 APRILIE 2010, 13:37
1,127
0
Porsche Panamera Turbo iarasi a intrat in atentia atelierului TECHART
De Constantin Mihalachi
0
Renumitul atelier de tuning TECHART a pregatit un nou program de individualizare pentru Porsche Panamera Turbo. Fiind caracterizat de cea mai dominanta nuanta, si anume negrul, Porsche Panamera Turbo Black Edition vine sa scoata in evidenta individualitatea, independenta si experienta atelierului TECHART.

Panamera Turbo Black Edition captiveaza cu exteriorul dotat cu kitul aerodinamic “TECHART Aerodynamic Kit I”, cat si cu nunta mata a caroserie ce contrasteaza superb cu farurile de zi cu tehnologie LED. Negrul domina aproape in totalitate exteriorul, cu exceptia etrierelor de culoare rosie cu inscriptie TECHART ce arata extraordinar de frumos printre jantele din aliaj usor de 22 inch TECHART Formula II.

La interior, negrul contrasteaza cu rosul regasit pe scaune, plansa de bord si panelurile usilor. TECHART a utilizat materiale de cea mai inalta calitate, printre care pielea naturala ce este combinata cu alcantara. Aditional, toate componentele interioare, ca de exemplu elementele de pe panelurile usilor si prizele de aer sunt finisate intr-o frumoasa nuanta mata.

Sub capota nu au fost intreprinse careva modificari, iar in asa mod, cum vorbim despre versiunea Porsche Panamera Turbo, Black Edition este propulsat de unitatea de 4.8 litri ce ofera conducatorului nu mai putin de 500 CP si posibilitatea de a atinge o viteza maxima de 303 km/h. Pretul pentru Porsche Panamera Turbo Black Edition este de 220.000 Euro.
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!