Prima pagină  »  Ştiri  »  Tractiunea integrala xDrive va fi disponibila pe BMW Seria 5 GT
15 APRILIE 2010, 15:13
1,316
0
Tractiunea integrala xDrive va fi disponibila pe BMW Seria 5 GT si BMW 740d
De Constantin Mihalachi
0
Liderul segmentului premium, producatorul bavarez BMW, mareste gama modelelor dotate cu tractiunea integrala xDrive. In aceasta ordine de idei, incepand cu Iunie, toate versiunile BMW Seria 5 Gran Turismo vor fi dotate cu tractiune integrala, urmand ca din Septembrie sa urmeze si cea mai puternica limuzina diesel din gama, BMW 740d.

In cadrul Salonului Auto de la Beijing ce se va desfasura in Aprilie, BMW va prezenta in premiera versiunea BMW 550i xDrive Gran Turismo. Lansarea pe piata va avea loc in Iunie, atunci cand in paralel va fi oferita si versiunea 530d xDrive Gran Turismo. Deja in Septembrie o sa urmeze inca doua versiuni, BMW 535d xDrive Gran Turismo si BMW 535i xDrive Gran Turismo.

La fel in Septembrie, va debuta si versiunea cu tractiune integrala BMW 740d xDrive. Aceasta este a doua versiune din gama de modele BMW Seria 7 cu tractiune integrala, dupa BMW 750i xDrive. In asa mod, propulsorul diesel dotat cu tehnologie TwinPower Turbo si 306 CP va fi asistat de tractiunea integrala xDrive ca prin urmare sa ofere mai multa stabilitate si manevrabilitate pe orice tip de suprafata.
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!