Prima pagină  »  Ştiri  »  Traian Basescu este proprietarul primului exemplar Dacia Duster
9 APRILIE 2010, 10:30
1,200
0
Traian Basescu este proprietarul primului exemplar Dacia Duster
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
La putin timp dupa ce a fost lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din Martie 2010, iata ca primul exemplar Dacia Duster a iesit ieri pe portile uzinei din Mioveni. Proprietarul acestui exemplar va fi insasi presedintele Romaniei, Traian Basescu, cel care a comandat o versiune de top, care este caracterizata de o nouanta exterioara rosie ce nu va putea fi regasita in gama de culori disponibile pentru SUV-ul romanesc.

In asa mod, datorita culorii caroseriei exemplarul destinat primei persoane din statul romanesc va fi unul unic de felul sau, care l-a costat pe Traian Basescu 17.220 Euro cu toate taxele incluse. Aceasta suma se datoreaza faptului ca s-a optat pentru versiunea de top al modelului Duster, cel care va beneficia de un propulsor diesel Euro 5 de 1.5 dCi ce produce 110 CP, fiind dotat cu airbag sofer si pasager, airbaguri laterale fata, ESP si ASR, tetiere de noua generatie, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate, comanda 4x4 intuitiva, Pack piele, Pack Look, radio CD MP 3 cu satelit de comanda pe volan, s.a.

Dacia Duster a fost livrata Presedintelui Romaniei direct de pe linia de montaj a uzinei, in prezenta directorului general Dacia, Jerome Olive. Cu aceasta ocazie, Traian Basescu a vizitat si departamentul Montaj General al Uzinei Vehicule Dacia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!