Prima pagină  »  Ştiri  »  Uite asa se naste un Bentley Mulsanne! Partea 4 – Interiorul
14 APRILIE 2010, 13:18
1,349
0
Uite asa se naste un Bentley Mulsanne! Partea 4 – Interiorul ( Video)
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Bentley Mulsanne, noua nava amiral din Crewe, iata ca ne dezvaluie inca un secret, si anume, cum este conceput interiorul celui mai modern si luxos vehicul din gama legendarului producator britanic.

Pentru ca habitaclul sa reprezinte tot ce inseamna confort si lux la cel mai inalt nivel, Bentley selecteaza cu mare grija specialistii ce vor transforma cu propriile maini elementele din lemn si piele naturala in adevarate opere de arta. In asa mod, fiecare din aceste persoane, trebuie sa dispuna de cel putin cinci ani de practica in domeniu, dar si sa fie nevoite sa treaca un curs specializat in cadrul caruia li se vor dezvalui tehnicile seculare de prelucrare a interiorului.

Odata ajunsa in atelierul de prelucrare, pielea naturala este inspectata cu mare atentie de specialistii Bentley cu scopul de a identifica cele mai mici neajunsuri de pe suprafata acesteia. Acest proces dureaza in jur de trei ore, ca doar apoi pielea sa fie taiata cu cea mai mare exactitate in aproximativ 390 parti diferite. Ulterior, fiecare din aceste parti sunt imbracate perfect pe volan, scaune, plansa de bord, panelurile usilor, interiorul portbagajului, interiorul compartimentului pentru manusi, sau chiar al celui dedicat player-ului IPod.

Elementele din lemn care sunt regasite din abundenta la interiorul lui Bentley Mulsanne, la fel trec printr-o procedura grea de prelucrare ce dureaza pana la 50 ore din momentul in care este inceputa prelucrarea lemnului si pana cand insertiile din lemn isi regasesc locul la interior pe volan, consola centrala si plansa de bord, sau panelurile usilor.

La scurt timp dupa ce partile din lemn sunt prelucrate, acestea sunt transmise specialistilor ce au grija sa le ofere o suprafata perfect de neteda. Acest lucru este foarte important, in special datorita faptului ca imediat dupa aceasta lemnul este acoperit cu pana la cinci straturi de lac. Fiecare din aceste straturi cu o grosime de pana la un milimetru sunt aplicate in decursul a trei zile.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!