Prima pagină  »  Ştiri  »  Hyundai ne dezvaluie noul Elantra
3 MAI 2010, 15:04
1,628
0
Hyundai ne dezvaluie noul Elantra
De Vasile Marian
0
Producatorul sud-corean Hyundai, a dezvaluit cu putin timp in urma in premiera mondiala la Salonul Auto de la Busan, viitoarea generatie al sedanului de clasa compacta Hyundai Elantra (n.r. Hyundai Avante pentru Coreea de Sud). Fiind cel mai de succes model al producatorului corean, Elantra, a fost comercializata in peste 6 mln exemplare la nivel mondial, urmand ca noua generatie sa fie oferita pe piata incepand cu a doua jumatate al acestui an.

Cu un design sportiv si cu linii mai elegante ca la generatia anterioara, noul Elantra continua filosofia de design al companiei Hyundai “fluidic sculpture”. Sub capota noului model se va afla initial noul propulsor cu injectie directa de 1.6 litri, care este cuplat la cutia automata cu sase rapoarte. Acesta va produce 140 CP, si este mai eficient cu 10 % mai eficient fata de concurenta.

Noul Hyundai Elantra isi va incanta din plin pasagerii datorita nivelului inalt de dotari. Faruri fata de inalta intensitate, tehnologie LED pentru farurile spate, bancheta spate cu sistem de incalzire si ecran color TFT LCD, sunt doar cateva din acestea.
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!