Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Kia cee’d – deja in Republica Moldova!
3 MAI 2010, 17:03
1,332
0
Noul Kia cee’d – deja in Republica Moldova!
De Alvim-Auto SRL
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Reprezentanta oficiala Kia Motors in Republica Moldova, compania Alvim-Auto, este bucuros sa anunte despre aparitia noului Kia cee’d in showroomul Kia Motors Moldova.

Noul Kia cee’d se deosebeste prin echiparile bogate deja in dotare standart, cat si prin interiorului spatios sau tehnologiile noi.

La sfarsitul anului 2009, Kia a prezentat versiunea facelift pentru hatchbackul Kia cee’d, designul caruia coincide cu conceptia stilistica actuala al companiei Kia. Modificari au fost operate in partea frontala si posterioara, cat si la interior. Exteriorul noului model denota o noua grila a radiatorului, noi blocuri optice fata/spate, dar si un design nou al proiectoarelor ceata. Pe langa aceasta, noul Kia cee’d dispune de o capota noua, noi bumpere fata/spate, dar si de o forma noua a oglinzilor retrovizoare, cele care sunt dotate cu semnalizatoare pentru versiunile Comfort si Premium.

Noul model este caracterizat de un interior spatios atat pentru pasagerii fata, cat si pentru cei de pe bancheta din spate. Scaunele ofera ocupantilor mult confort, dar si un nivel inalt al ergonomiei. Volumul portbagajului este de 340 litri, insa in cazul in care se opteaza pentru rabatarea banchetei spate, volumul va creste pana la 1.300 litri.

Modificarile la interior tin de cadranul de bord, volan si sistemul audio. Plasticul negru de pe consola centrala si-a schimbat culoarea in una metalica. Pentru versiunile de top, este oferit si un sistem modern de iluminare, care isi schimba intensitatea in dependenta de lumina de afara.

Pentru confortul pasagerilor, in versiunile Comfort si Premium cee’d este echipat cu climat control bizonal. Deja standart, este oferit portul USB pentru sistemul audio. Cum noul Kia cee’d facelift isi doreste sa devina mai popular ca modelul anterior, acesta ofera multe dotari standart, cum ar fi sistemul anti-furt, inchiderea centralizata s.a. In versiune Premium, cee’d ofera sisteme disponibile doar in clasa premium de automobile, ca de exemplu Hill Assist Control si Vehicle Stability Management.

Gama propulsoarelor este foarte variata, clientii avand posibilitatea sa opteze intre versiuni ultra eficiente, sau foarte puternice. In total, vor fi oferite trei propulsoare pe benzina: 1.4 litri si 109 CP, 1.6 litri si 126 CP, sau 2.0 litri si 143 CP. Cat priveste propulsoarele diesel, acestea vor fi doua la numar: 1.6 litri si 115 CP, sau 2.0 litri si 140 CP. Clientii pot alege intre cutia manuala sau cea automata.

Toate automobilele sunt insotite de o garantie fenomenala de 5 ani sau 150.000 km, ce poate fi transmisa si proprietarilor ulteriori.

Showroomul Kia Motors invita toti doritorii la prezentarea noului model, cat si la efectuarea testelor drive cu noul Kia cee’d.

Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!