Prima pagină  »  Ştiri  »  Reteaua Bemol a deschis o statie noua in or. Durlesti
13 MAI 2010, 10:49
2,021
0
Reteaua Bemol a deschis o statie noua in or. Durlesti
De Bemol Moldova
0
La începutul lunii mai compania BEMOL şi-a deschis în municipiul Chişinău cea de-a 43-ea staţie de alimentare cu produse petroliere. Noua staţie a fost luată în locaţiune pe termen lung de la compania “Derang-Plus” SRL şi se află în orăşelul Durleşti, pe strada T. Vladimirescu, 70. Unul dintre avantajele acestei staţii este amplasarea sa convenabilă la una dintre cele mai importante ieşiri din or. Chişinău.



Înainte de dare în exploatare, compania BEMOL a renovat staţia de alimentare, a montat noi distribuitoare aduse din Japonia, a schimbat sistemul de ţevi şi a instalat sistemul de automatizare BEMOL. Aceste investiţii nu doar vor garanta siguranţa şi eficienţa lucrului la staţie, ci şi vor permite clienţilor să achite pentru combustibil prin intermediul Cardurilor BEMOL. Cardurile BEMOL permit clienţilor să beneficieze de un sistem de reduceri de preţ în bază de volum, sunt o modalitate comodă şi sigură de achitare, precum şi un instrument eficient pentru monitorizarea şi gestionarea cheltuielilor legate de combustibil.

La noua staţie de alimentare sunt oferite trei tipuri de produse petroliere: benzina EURO Super (RON 98), benzina EURO Premium (RON 95) şi motorina EURO 5 Diesel. Aceste produse corespund standardelor europene aplicabile şi sunt aduse de la una dintre cele mai moderne rafinării din Europa, amplasată în Grecia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!