Prima pagină  »  Ştiri  »  TECHART a pus mana pe noul Porsche Cayenne
21 MAI 2010, 16:35
1,449
0
TECHART a pus mana pe noul Porsche Cayenne
De Constantin Mihalachi
0
De la aparitia pe piata a primei generatii Porsche Cayenne, toate atelierele de tuning au avut grija sa-l modifice dupa propriul plac. Iata ca acum a fost lansata generatia secunda Cayenne, majoritatea tunerilor deja si-au aratat interesul fata de acesta, insa iata ca primii care au reusit sa puna mana pe noul Cayenne, au fost cei de la TECHART.

Totusi, in graba de a fi primii care au modificat in realitate noul Cayenne, baietii de la TECHART au inzestrat noul model intr-un mod putin mai superficial, singurele diferente de la exterior fiind jantele Formula, a caror dimensiune poate varia intre 20 si 23 inch, noile tevi de esapament, si pragurile vopsite in culoarea caroseriei. La interior, vedem un volan modificat cu manete sport de schimbare a treptelor, noi culori pentru tapiteria din piele, cat si un sistem multimedia pentru pasagerii spate.

Insa germanii de la TECHART sunt constienti de faptul ca pot mai multe, iar astfel, tin sa ne atentioneze ca acesta este doar primul pachet de individualizare pentru Porsche Cayenne, urmand ca in scurt timp sa vedem si alte viziuni ceva mai indraznete.
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!