Prima pagină  »  Ştiri  »  Premieră: Volkswagen Passat CC facelift
3 NOIEMBRIE 2011, 10:19
2,166
6
Premieră: Volkswagen Passat CC facelift
De Ilie Toma
9
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Volkswagen anunţă astăzi un facelift pentru Passat CC, la cel de-al patrulea an de carieră a modelului. Passat CC vine cu un design modificat substanţial, menit să-i redea un aer şi mai pronunţat de lux.

Încă din momentul conceperii modelului, Passat CC s-a dorit a fi un lux accesibil. Dacă până atunci segmentul rarefiat al coupe-urilor cu 4 uşi era reprezentat doar de Mercedes-Benz CLS – un model deloc ieftin – atunci Passat CC a adus acelaşi concept de caroserie într-un segment de preţ cuprins între 30,000 şi 40,000 Euro. Această reţetă a convins 270,000 de mii de oameni să devină clienţi ai modelului.

Noul design înseamnă pentru Passat CC o parte frontală, dar şi din spate, complet redesenate. Chiar dacă adoptă un stil apropiat de celui a sedanului Passat, noul CC aduce totuşi o doză mult mai mare de eleganţă şi inspiraţie. Mai mult ca atât, lista dotărilor de bază ale lui Passat CC a fost extinsă substanţial şi cuprinde, acum, faruri bi-xenon, blocuri optice spate cu LED-uri, un sistem audio superior, inserţii de aluminiu pe pragurile uşilor şi ajustări mai avansate ale scaunelor faţă.

Şi la capitolul opţionale Passat CC vine cu noutăţi. Astfel, pe modelul actualizat debutează tehnologii precum Side Assist Plus, cu sistem Lane Assist integrat, care cuprinde un avertizor al obstacolelor la schimbarea benzilor şi ajută şoferul să evite un accident prin intervenţia în dirijarea volanului!

Noul Passat CC facelift va debuta public la Salonul Auto de la Los Angeles, peste două săptămâni. În showroom-uri modelul actualizat va ajunge către luna februarie a anului viitor.
COMENTARII (6)
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 3 Noiembrie 2011 - 10:55
Ce preturi baga astia ....
0
1
tot asela(mam intors)
Chişinău
la 3 Noiembrie 2011 - 12:18
foarte frumos
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 Noiembrie 2011 - 14:37
klassnii... se apropie moolt de VW Phaeton.
0
0
Mihail
Chişinău
la 3 Noiembrie 2011 - 15:24
Constantin-Padure.com omu din shi are vrea sa mai aiba... da eu nush de ce da am o presimtire ciudata cu viitorul VW... daca a so tie tot asa cu preturile din 3 in 3 in fiecare an ap a sa fie nevoita sa le scada in umilinta... :)
0
0
tot asela(mam intors)
Chişinău
la 3 Noiembrie 2011 - 18:34
ce de la VW demult spuneau ca au in plan sa treca incetu cu incetu modelell lor la o clasa mai sus,asa ca pt mine nu mii starsnica politica lor,acelasi touareg de generatie noua,pt mine e mai susu ca X5,ML,si mai ales Cayene,anume prin luxul care il ofera,ce tien de cc ul acesta ,foarte frumos ,in fara de interiorul banal ,deacum imi sta in git de pe b6
0
2
petro
Chişinău
la 3 Noiembrie 2011 - 20:35
tot asela. TOUAREG > X5
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!