Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Avensis facelift a păşit pe linia de producţie
8 NOIEMBRIE 2011, 12:00
1,885
4
Toyota Avensis facelift a păşit pe linia de producţie
De Ilie Toma
4
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
Noua Toyota Avensis, dezvăluită oficial în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, a păşit pe linia de producţie la uzina Toyota din Burnaston, Marea Britanie.

Facelift-ul a adus schimbări importante pentru Avensis, mai ales la partea de design. Modelul a căpătat linii mult mai pronunţate şi a „scăpat” de extremităţile cu forme controversate. De asemenea, Avensis a devenit mult mai silenţios, dar şi mai manevrabil.

Şi cea mai populară motorizare a lui Avensis – dieselul 2.0 DI-4 – a primit revizuiri importante, care au sporit considerabil eficienţa şi au minimizat emisiile de CO2. Acum, Avensis 2.0 DI-4, în caroserie sedan, se poate lăuda cu un nivel al emisiilor CO2 de doar 119 g/km.

Noua Toyota Avensis facelift va ajunge în showroom-uri către începutul anului viitor. De la apariţia primei generaţii a lui Avensis, în 1997, şi până astăzi, uzina din Burnaston a fost principala locaţie de asamblare a modelului.
COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 8 Noiembrie 2011 - 14:04
Pina la facelift imi placea mai tare.

Piataauto: Hai ka nu inteleg... e model nou sau e facelift? Vad ca se intilnesc ambele termene: "Noua Toyota Avensis..." si in acelasi timp "... facelift-ul a adus schimbări importante pentru Avensis...".
Multumesc!!!
0
0
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 8 Noiembrie 2011 - 15:07
Pentru VB_1One:
Este facelift, realizat la jumătatea ciclului de viaţă a actualei generaţii.
Într-adevăr, atunci când vorbim de facelift, utilizăm termeni ca "noua", "versiunea actualizată", "versiunea facelift", eta, dar niciodată termeni precum "noua generaţie". Termenul "noua Toyota Avensis" se potriveşte, însă, ambelor cazuri, pentru că vorbim de un model care a primit actualizări importante.
Vă mulţumim pentru întrebare!
0
0
Mihail
Chişinău
la 8 Noiembrie 2011 - 21:56
foarte reusit ,bine asezat design frumos ... iar salonu pentru mine e de nota 10 simplu shi frumos....
shi dac tot vorbeste lumea ca plasticu japonez plasticu japonez.... aratimi va rog unde vedeti voi plastica jonez(in sensu - de proasta calitate)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Noiembrie 2011 - 13:45
Mihai: Eu pe nimeni nu am auzit sa spuna ca productia japoneza e de proasta calitate... tu se vede ca te-ai intilnit cu asa cineva. Cui nu-i place plasticul japonez, sa se plimbe cu cel romanesc sau din Uzbekistan, kred ca intelegeti la ce marci si modele m-am referit...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!