Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen dezvăluie pachetul R-Line pentru Tiguan
7 NOIEMBRIE 2011, 09:51
1,955
2
Volkswagen dezvăluie pachetul R-Line pentru Tiguan
De Ilie Toma
5
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
După facelift-ul suferit recent, Tiguan dusese lipsă de o doză suplimentară de agresivitate vizuală, oferită de pachetul R-Line în gama Volkswagen. Mica problemă a fost rezolvată, iar noul Tiguan vine într-o nouă interpetare a designului agresiv.

Cele mai ţipătoare modificări vin pe bara de protecţie faţă, sculptată cu forme mult mai accentuate şi, desigur, vopsită în culoarea caroseriei. Liniile acesteia sunt continuate de praguri laterale accentuate, cu inserţii de crom mat. În partea din spate, plafonul continuă cu un spoiler deasupra hayonului. Jantele sunt şi ele noi, şi au dimensiunea de 19 inch. Logo-ul „R” se regăseşte atât pe grila radiatorului, cât şi pe inserţiile din aluminiu ale uşilor.

În interior, cel mai picant detaliu vine de la noile scaune sport pentru pasagerii din faţă, cu o textură specială. De asemenea, volanul este unul multifuncţional şi abundă în inserţii de aluminiu, pentru a accentua emblema „R-Line”.

Agresivitatea vine şi cu un preţ pe măsură, însă. Pachetul exterior R-Line costă 2,460 Euro, în timp ce pentru dotările interioare specifice mai e nevoie de 840 Euro. Totuşi, cei care vor dori doar spoilerul R-Design o pot face cu numai 150 Euro.
COMENTARII (2)
Mihail
Chişinău
la 7 Noiembrie 2011 - 21:40
mmmm. frumos...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 8 Noiembrie 2011 - 12:55
Vrode nicevo
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!