Prima pagină  »  Ştiri  »  Premieră: Chevrolet Cruze Station Wagon
10 FEBRUARIE 2012, 09:39
2,162
4
Premieră: Chevrolet Cruze Station Wagon
De Valeriu Bahnaru
3
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Chevrolet a dezvăluit prima imagine oficială a versiunii Wagon pentru Chevrolet Cruze, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva. Datorită noii versiuni, familia Cruze, care de altfel este şi cea mai bine vândută în prezent în gama Chevrolet, va putea atrage un segment nou de clienţi, mai ales în Europa, unde break-urile compacte se bucură de o cerere bună.

Dacă vă întrebaţi de ce producătorul nu a publicat imagini şi cu partea frontală a maşinii, aflaţi că există un motiv întemeiat. În scurt timp, vom afla despre un facelift adus familiei Cruze, iar noul Cruze Station Wagon a fost deja realizat în noua manieră „post-facelfit”, prin urmare, partea lui frontală va fi dezvăluită odată cu anunţarea oficială a împrospătării.

Printre modificările aduse de facelift în gama Cruze se numără o formă nouă a blocurilor optice şi a farurilor de ceaţă, o bară de protecţie restilizată, noi jante, o consolă centrală actualizată la interior şi noi tipuri de tapiţerii.

Totuşi, deocamdată ne vom focusa pe designul părţii din spate a break-ului, care aduce o siluetă interesantă, deşi oarecum analogică celei de pe Opel Astra Tourer, model cu care Chevrolet Cruze SW va împărţi platforma tehnică. Cu o lungime de 4,678 mm, break-ul Cruze va fi cu 81 mm mai lung de decât sedanul şi tocmai cu 168 mm mai lung decât hatchback-ul! În ciuda creşterii semnificative a lungimii, ampatamentul a rămas identic pentru toată familia Cruze – de 2,685 mm. Datorită lungimii sportive, a crescut şi spaţiul disponibil în portbagaj, Cruze SW oferind un volum de încărcare de 500 litri, care poate creşte până la 1,500 litri în cazul rabatării scaunelor.

În lista de motorizări va debuta propulsorul turbodiesel de 1.7 litri CDTi a lui Astra, care la Chevrolet se va nume VCDi. Acesta va dezvolta 130 CP şi va fi echipat standard cu sistem Start/Stop, atingând emisii CO2 de doar 119 g/km. În lista motoarelor pe benzină se vor regăsi două propulsoare aspirate natural, de 1.6 şi 1.8 litri, dar şi unul turboaspirat, de 1.4 litri.

Din lista de gadget-uri noi pentru familia Cruze, care vor debuta pe break, putem menţionat buton START pentru pornirea motorului, care va înlocui pornirea tradiţională prin cheie.
COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 Februarie 2012 - 10:24
O da... super de tot!!! Cred ca cel mai reusit Cruze e totusi in varianta Wagon.
2
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 10 Februarie 2012 - 16:43
mda frumos....formidabil.... deamana putin cu Audi A8
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Februarie 2012 - 22:53
GHITON: axa, numai shildiku lo skimbat :))
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 13 Februarie 2012 - 02:16
Am o slabiciune aparte pentru break-uri ....
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!