Mercedes-Benz M-Class debutează la Chişinău cu vânzări record (VIDEO)
5 Martie 2012, 08:05
Sâmbătă, 3 martie, la Chişinău a avut loc prezentarea oficială a noii generaţii M-Class. Distribuitorul General Mercedes-Benz, “Grand Premium” SRL, a organizat o recepţie cu această ocazie, invitând cei mai fideli clienţi şi pasionaţi ai mărcii.

Oaspeţii au fost întâlniţi de 8 exemplare M-Class, toate acoperite cu straie albe înainte de momentul culminant al dezvăluirii. Pentru majoritatea celor prezenţi, ziua de sâmbătă a însemnat primul contact cu noua generaţie M-Class, motiv pentru care suspansul a fost unul maxim.

Se pare că odată ce şi-a dezvăluit formele, noul model le-a fost pe plac clienţilor din Moldova. Cele 8 exemplare venite iniţial în Chişinău au avut dotări exclusiviste, cu interioare
luxoase, iar oaspeţii evenimentului au putut să le cunoască în detaliu. Doritorii de a le încerca “pe viu” au avut şi posibilitatea de a participa ulterior la teste drive express.

Aproape incredibil, însă la această oră, toate cele 8 exemplare sunt deja vândute! E un debut record pentru un model Mercedes-Benz în Moldova. Reprezentanţii “Grand Premium” au ţinut să-i informeze pe cei care îşi doresc să fie printre primii posesori ai unui SUV M-Class în Moldova, că aproximativ peste o săptămână va fi livrată o nouă partidă de exemplare M-Class, unde mai există exemplare “libere”.

Conform Dlui Sergiu Galvitskii, Director General “Grand Premium”, reprezentanţa moldovenească
Mercedes-Benz planifică să vândă în acest an cel puţin 70 de exemplare M-Class, modelul având toate şansele să obţină titlul de cel mai vândut model al mărcii germane pentru anul 2012. Judecând după startul pe care îl înregistrează noul M-Class, SUV-ul are toate şansele să depăşească şi cele mai optimiste prognoze.

Vă amintim că PiataAuto.md a fost prima entitate de presă din Moldova care a testat noua generaţie Mercedes-Benz M-Class în Germania, încă în luna septembrie a anului trecut, anul când modelul abia era prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Mai mult ca atât, în test am avut versiunea ML 250 CDI, dotată cu noul propulsor diesel în 4 cilindri. Vă invităm să citiţi părerea redacţiei noastre despre noul Mercedes-Benz M-Class aici
PiataAuto.mdIlie Toma
4
3,974
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (9)
G e o
Floreşti, Moldova
la 5 Martie 2012 - 09:36
Iata si voi spuneti ca la noi in Md este criza?
cum asa oiameni,deabia au doveti sa vinda 8 exemplare la noi in MD in 2 zile s-au vindut. Iata pentru acestia trebuie de scumpit pretul la combustibili.
Crad ca Cei de la Mercedes vor reusi sa vinda si mai mult de 70 de exemplare.

Apropo.chiar imi place noua generatie.
0
0
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 5 Martie 2012 - 13:11
dupa mine, partea frontala arata foarte bine. Blocurile optice din spate mi se par putin fara gust.
0
0
petro
Chişinău
la 5 Martie 2012 - 17:00
care coada masa criza, voi stiti ca in 2011 s-au procurat 8 masini VW TOUAREG motoru 3 benzina fiecare a cite 60 mii euro pentru securitatea presedintelui pe care nul avem si altor autoritai de stat
0
1
petro
Chişinău
la 5 Martie 2012 - 17:00
care coada masa criza, voi stiti ca in 2011 s-au procurat 8 masini VW TOUAREG motoru 3 benzina fiecare a cite 60 mii euro pentru securitatea presedintelui pe care nul avem si altor autoritai de stat
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 5 Martie 2012 - 17:34
iata unde pleaca banii
0
0
Mihail
Chişinău
la 5 Martie 2012 - 23:10
petro da tu nai fost printre asei care au votat "Moldova fara saracie" sau "Moldova europeana"?
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 6 Martie 2012 - 10:54
Mihai :):)
0
0
petro
Chişinău
la 9 Martie 2012 - 22:06
mihai daca votau toti cum am votat eu, situatia era altfel....
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 13 Martie 2012 - 04:42
Asta inseamna ca oamenii incep sa aiba bani. Evident exista si categorii care o duc greu. Informativ vorbind, Moldova a fost tara care a avut cea mai mare crestere economica (in procente) din Europa. Stiu ca nu prea va vine sa credeti dar asta a spus-o Banca Mondiala citata intr-un ziar din afara Moldovei.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!