Premieră: primele imagini cu noua generaţie GL-Class
3 Aprilie 2012, 15:28
În ajunul Salonului Auto de la New
York, unde este aşteptată şi premiera
noii generaţii Mercedes-Benz GL-
Class, germanii au organizat o
“scurgere” de fotografii oficiale pe
internet.

Chiar dacă la exterior proporţiile
maşinii au rămas aceleaşi, noul
GL-Class va fi construit pe
platforma alungită a actualul
M-Class.
Şi designul exterior pare destul de mult inspirat din cel al lui ML-Class, în special forma blocurilor optice faţă şi a barei de protecţie. În spate însă, primele imagini dezvăluie blocuri optice izbitor de asemănătoare cu cele ale lui BMW Seria 7. Probabil, acest
element va fi unul care va atrage un val imens de critici din partea fanilor mărcii, iar cei de la Mercedes-Benz l-ar putea corecta la primul facelift…
Privit din lateral, noul GL-Class se deosebeşte de predecesorul său mai ales în partea spate, în regiunea montanţilor. Şi arcurile roţilor spate au devenit mai accentuate, GL-Class primind astfel “umeri” atletici. Probabil, dacă blocurile optice spate aveu un design mai original, noul GL-Class putea fi numit SUV-ul perfect…
La interior, designul este din nou inspirat din noul M-Class, iar materialele sunt cu adevărat exclusive. Ca şi predecesorul său, noul GL-Class va putea avea trei rânduri de scaune la bord.

Mercedes-Benz nu a publicat deocamdată nici o informaţie oficială
despre noua generaţie GL-Class, prin urmare prea multe detalii despre lista motorizări nu sunt cunoscute. Unul din propulsoarele care are cele mai multe şanse să se regăsească sub capotă este dieselul V6 de 3.0 litri, pe versiunea GL 350 BlueTec 4MATIC, capabil să dezvolte o putere de 258 CP şi un cuplu maxim de 620 Nm.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
5
2,780
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (14)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 Aprilie 2012 - 16:01
Cind devin un jurist de succes cu siguranta as alege dintre GL si LX570. Mi s-ar potrivi foarte bine ku statutul pe care-l voi avea :)) Excelent exemplar au creat!!! Dar stopurile totusi imi par putin imprumutate de la 7-Series si modifikate, cel putin asa mi se pare mie...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 Aprilie 2012 - 16:01
NikuFrunza: aici trebuia sa te dai ku parerea :))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 Aprilie 2012 - 16:03
Nu-mi pot rupe okii de la acest "sarai" măran :))
0
0
kamy
Chişinău
la 3 Aprilie 2012 - 17:39
Mie unul nu mia placut si nu-mi place nici in cazul acesta partea din spate a masinii..deaceia numi place GL-ul..
VB_1One la noi in MD e greu sa devii un jurist de succes...si sa ai posibilitatea de asa masina ..oricum bafta ;)
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 3 Aprilie 2012 - 19:12
da si mie imi place foarte mult,e ceva masinv care iti fura ochisorii dupa el.mie de exemplu la asa masina imi palce spatele dupa parerea mea i se potriveste.!!! Da si trebuie sa consume acesti 3litri la V6!!!
0
0
Mihail
Chişinău
la 3 Aprilie 2012 - 19:34
hmm mie imi place extrem de mult... da sunte de acord se aseamana... dar nu poate spune primul care a gasit ca 2+2=4 altora sa foloseasca 2+2=5 doar pentru ca sa nu sa se asemene....

are mercedesu toata demnitatea si onoare de pe acest pamint incit pentru nimic in lume nar copia vreodata...
si nu cred ca designerii sunt incapabili incit sa se uita la altcineva.... asa lea esit si este minunat....

pe linga asa bmw si mb is frati (duc la acelasi stapin) ;)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 Aprilie 2012 - 08:12
kamy:
1. Tu lokuiesti in Moldova sau unde? La noi tot e posibil, doar putina dorinta si rabdare trebuie...
2. Exact, nu toti devin, pentru asta sunt oameni alesi...
0
0
kamy
Chişinău
la 4 Aprilie 2012 - 14:46
VB_1One tu singur stii bine cum e situatia la MD..daca ai pe cineva care sa te sustina(din toate punctele de vedere) mai sunt sanse dar daca nu :D.............acum nu se ia in consideratie modul cum inveti, ci din contra situatia financiara si daca ai oameni cunoscuti in domeniu..
Asta ese ca si cum asi spune eu ca voi fi ministru..peste citiva ani..Daca in marile state poti sa mai intueshti ce vei fi in viitor si ce statut o sa ai...la noi nu e cam asa..la noi inafara de coruptie,nedreptate nui nimik bun..oricum apreciez faptul ca esti optimist;)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 Aprilie 2012 - 19:56
Kamy: Ti-am zis... pentru functii inalte sunt oameni alesi. Am deja 4 ani trecuti de 18 si stiu partial kum e structurata societatea. Am ales facultatea de drept pentru ca pe viitor doresc sa am putere de stat si nu pentru ca asa au vrut neamurile. Daca ai oamenii tai acolo sus sa te incurajeze, ajungi repede la piedestal, crede-ma! Eu spre exemplu, stiu deam ce voi deveni in viitorul apropiat... Tu consideri coruptia, nedreptatea ceva bun de urmat? Eu nu! Nu are importanta cum inveti, e important cum te descurci in viata. Ea e ca un jok de norok, unii se ridika - altii se coboara... Ce rost are sa pui un "4esnok" sa "ruleasca" cu ceva, cind el nu are idee de tot ce-l inconjoara...? El nu va rezista tentatiilor... Dar unul care o tras un 5 de coada 12 ani ajunge ministru miine poi-miine si poate coordona cu toti si toate, datorita faptului ca e mai descurkaret si stie cind si kum sa nagleasca sau sa taka, astfel afacerile sale prospera. Cu gindul ca asa tebuie sa fie si cineva e obligat nustiu eu ce... nu rezisti, vei fi un peste mic intr-un ocean de pradatori.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 Aprilie 2012 - 19:59
Kamy: iar daka ai puterea de stat in miinele tale, nimeni nu te poate kalka pe koada... ? ;-)
0
0
kamy
Chişinău
la 4 Aprilie 2012 - 22:24
VB_1One de ajuns jurist e usor insa e mai greu sa ajiungi ''jurist de succes'' in special la noi in MD. Cu salariul de citeva mii (4,5,6) si pe celea daca le ai.. nu ajungi departe..Cei mai multi sunt la facultatea de drept si majoritatea stau cu diploma acasa..dupa ce termina,si tine mine ''e ushor de zis si greu de facut'' o mai zic inca o data, daca ai cunoscuti in domeniu care sa te ''vire'' in acest domeniu mai sunt oarecum sanse daca nu ..poti sa ramii numai cu visul..desigur si norocul joaca un rol foarte important..Tie iti convine sa fii cu studii superioare si sa ai 4,5 mii lei iar unul ce are terminate numai 9 clase care lucreaza peste hotare(nu conteaza in ce domeniu) sa aiba de 2 sau 3 ori mai mult ca tine? Mie nu! Invatamintul se face peste hotare insa la noi invatamintul inseamna''Business'' si nimic altceva din pacate..
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 5 Aprilie 2012 - 07:59
Kamy: kit va lucra acela ku 9 klase peste hotare, 5, 10, 15 ani? In acesti ani din el vor stoarce tot sukul acolo... Pentru ce sa lukrez eu akolo sa-l slujesc pe cineva, kind eu pot face exact acesti bani si aici, important e sa stii kum sa-i faci, dar eu stiu si cred in mine ca-mi va reusi. Dupa 4ani de facultate toti ies juristi, etc. insa sa fii unul bun nu la toti li se primeste, ti-am explikat de ce... Daca vei avea 4 mii inka e bine, pentru ca un cunoscut s-a angajat jurist la fabrica de conserve si a lukrat 6 luni ku un salariu de 1600 lei/luna, dupa care "Ciumadan. Vogzal. Barselona". Dar sa fii un prokuror undeva, mai ales in kapitala (intii in regiune pe urma te ridici repede, evident daca ai sustinere) e cu totul altceva. Si un salariu de procuror constituie undeva 3-4 mii lei, dar pentru ati veni rindul (treci mai multe etape, adika examen in fata comisiei, stai in rind) trebuie sa dai vreo 40.000euro, altfel daca stai in rind mai mult de 1 an trebuie iar sa sustii examenul si tot asa. Tu crezi ka ei o fac pentru 3-4 mii lei? NU - pentru puterea de stat in miinile lor, iar daca o ai esti imparat, crede-ma. Tot asa sta kestia si ku notariatul, numai ka aici nu ai cu nimeni nimik, si onorariul primit e echivalent. A doua varianta este sa lucrezi vreo 10 ani dupa facultate in MAI, un ofiter de urmarire penala de exemplu, in acest rastimp te faci kunoskut ku toti si dupa asta iesi si date in busines si nimeni nu te va deranja, pentru ca deam pe toti din toate organele ii kunosti. In tara noastra tot e posibil ti-am mai zis, trebuie sa stii in ce usa sa bocanesti doar... si se rezolva. In varianta cu MAI pot activa toti cei ce termina dreptul si dupa asta busines si nu trebue sa te duci undeva... Da pentru Prokuratura sunt oameni alesi dupa cum tiam mai zis... Am crezut ca nu va trebui sa-ti explik toate astea, dar... asa e structurata lumea, si nu toti vad iesirea din tunel.
0
0
kamy
Chişinău
la 5 Aprilie 2012 - 13:32
VB_1One fie cum zici tu...si atunci cind vei deveni ce tiai propus sa ma anunti si pe mine;)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 5 Aprilie 2012 - 15:34
kamy: da tu esti kadru... :))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!