Mitsubishi Dignity şi Proudia: două modele noi, bazate pe Infiniti M
9 Iulie 2012, 15:15
Mitsubishi lansează două noi sedanuri premium în Japonia: Dignity şi Proudia. Nu vă miraţi că modelele seamănă leit cu Infiniti M, prentru că sunt clone autorizate ale modelului celor de la Infiniti.

Noile modele Mitsubishi vin în rezultatul unui acord recent semnat între Mitsubishi şi Nissan, care prevede, printre altele şi crearea unor modele pe platforme comune.
Mitsubishi Praudia este o reinterpretare a lui Infiniti M în varianta cu ampatament normal, de 2,900 mm. În lista de motorizări se regăsesc motoarele pe benzină, prezente şi pe modelul Infiniti: un V6 de 2.5 litri şi un alt V6 de 3.5 litri. Ultimul motor este disponibil şi cu tracţiune integrală.
Mitsubishi Dignity, pe de altă parte, este o variantă reinterpretată a versiunii cu ampatament mărit a lui Infiniti M, fiind cu 150 mm mai lung. Modelul va fi disponibil doar cu sistem de propulsie hibridă, format dintr-un motor V6 de 3.5 litri şi un electromotor. Puterea este transmisă roţilor spate.
Cele două modele vor fi disponibile deocamdată doar pe piaţa Japoniei. Mitsubishi estimează că va vinde cel puţin 700 de exemplare în primul an de carieră al celor două modele.
PiataAuto.mdIlie Toma
4
2,725
COMENTARII (3)
Christoph
Cahul, Moldova
la 9 Iulie 2012 - 21:08
nustiu ce ofera interiorul dar exteriorul ii da de gol
0
0
Christoph
Cahul, Moldova
la 9 Iulie 2012 - 21:09
adica mai bine faceau ceva propriu
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 Iulie 2012 - 00:49
Ceva asemanator este si pe Nissan Teana.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!