Video teasing: noul Mercedes-Benz GLA [Update + Primele Imagini!]
14 August 2013, 08:21
La Salonul Auto de la Frankfurt va debuta mult aşteptatul SUV compact Mercedes-Benz GLA, construit pe
platforma MFA, pe care se bazează şi modelele A-Class, B-Class şi CLA. Pentru a intriga publicul înaintea
premierei din septembrie, germanii au postat un video de teasing, în care parţial este arătat noul crossover.

În linii generale noul GLA va repeta conceptul cu acelaşi nume, prezentat la Shanghai în aprilie anul curent, diferenţiindu-se de acesta
prin mici detalii, precum blocurile optice, mai ales celea din spate, oglinzile retrovizoare sau mânerele uşilor.

Noul Mercedes-Benz GLA, care va avea ca concurent direct pe Audi Q3, se va deosebi prin două kituri – unul
de tip off-road şi altul de la AMG. În video sunt prezente ambele versiuni,
iar cea cu kitul AMG este GLA 250,
echipată cu benzinarul de 2.0 litri
turbo de 211 CP şi 350 Nm.
Noul crossover va avea şi o versiune ultra dinamică – GLA 45 AMG, dotată cu acelaşi propulsor pe benzină, dar care va dezvolta 360 CP şi 450 Nm. Aceasta va concura cu proaspătul Audi RS Q3 şi îl va devansa cu 50 CP şi 30 Nm.

Mai multe detalii despre modelul de serie Mercedes-Benz GLA, vom afla mai aproape de premiera mondială de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Update: Sunt adăugate şi
primele imagini. Mulţumim
user-ului Ion de atenţionare!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,983
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (10)
asdfasdfas
Altai, Mongolia
la 14 August 2013 - 09:48
Au aparut si imagini deja ;)
0
0
Robert
Bucureşti, România
la 14 August 2013 - 10:26
Inca o struto-camila..........patethic.
0
1
GRED
Chişinău
la 14 August 2013 - 10:51
Ma bucur ca este un brand în curs de dezvoltare! Are gama de masini mici p-u oraș pana la case pe roti și mașini speciale.
Bravo lor si slava Domnului că nu sunt idioti să produca doar niste sedanuri plictisitoare in linie a cate 10 milioane pe an de un singur fel = pentru oamenii fără imaginație.
Sorry :). P-u oameni "practici" si "rationali" ... ca sa nu aduc ofense cuiva ... Desi nu e o problema fiindca acesti oameni nu prea pierd timpul pe site-urile AUTO ... :)
0
0
GRED
Chişinău
la 14 August 2013 - 11:03
Masina va fi o mica bijuterie pe roti si sa vedeti ca in timp nu va imbatrani ... cineva o sa zica ca pe la jumatate de milion de km la bord o sa-i cada partea mecanica ... da ce mai conteaza atunci ... Procurati masini pe garantie din saloanele auto daca deranjează...
De la mine vreau să adaug că filosofia de a construi masini p-u un anumit grup de oameni (sau clasă) este susținută doar, probabil, de cei de la BMW, MB, Subaru si cam atat. Aceste masini nu pot fi confundate - never.
Și cand conduci un Seria 3 sau un C Class sau un Impreza - vei obține exact ceea la ce te astepti de la faptul că mașinile de la MB sunt un pic mai confortabile, BMW un pic mai sportive si Subaru un pic mai cu adrenalina si arhitectura generală de percepție a mașinii este păstrata. Restul brandurilor au alt deviz = "putini bani p-u multa masina" si se poate de vorbit doar de industrii - gen masini japoneze, masini germane, masini franceze... deja nu mai conteaza ce brand... nu exista filozofie, pasiune, design, putere, manevrabilitate, ... poate doar exceptii ...
0
1
B.D.
Cahul, Moldova
la 14 August 2013 - 11:27
pot spune una... o vreeeauuu!!!
0
0
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 14 August 2013 - 12:21
Fiecare urmareste la un automobil ceva diferit, asa ca nu putem generaliza :" masina asta e cea mai buna, masina asta e cea mai rea". Putem compara masini, care au fost construite p/u acelasi scop( tractare, viteza, curse, acceleratie...). Daca unuia ii place sa mearga in S-klasse , in confort, si altuia ii plac americane fara pic de lux da cu motor V8 de 12 litri, nici unul din astia 2 n-au dreptu sa zica:" uite ba ala merge in lux da n-are pic de putere" sau " uite ba ala are o masina de nimic cu un motoroi mai mare decit o casa". Fiecare primeste placere din ceea ce are: unu merge in confort, altu scoate adrenalina din el turind la maxim "Big Block-ul".
Personal nu imi plac Mercedes-urile , nici BMW, nici AUDI da nu pot sa zic ca e un brand de nimic ș.a.m.d.

GRED: Si vreau sa spun ca majoritatea brand-urilor AUTO au o istorie si o filosofie.
0
0
GRED
Chişinău
la 14 August 2013 - 12:26
Da au - si Auto-VAZ are.
0
0
Robert
Bucureşti, România
la 14 August 2013 - 12:31
Pai in cazul asta si Dacia are...
0
0
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 14 August 2013 - 12:55
chiar imi pare destul de reusit din punct de vedere a designului si proportii. Din pozele spion imi parea grila radiatorului si farurile putin supradimensionale. Cred ca va rupe o bucata buna din piata X1 si Q3
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 August 2013 - 11:36
GRED: Foarte corect zici in privinta filosofiei... MB e in special pentru cei realizati, BMW tot are acea "iziuminka" ku kare atrage impatimitul... pe cind Subaru kiar este o masina "na liubitelia"... si stii kum se formeaza acesti "subaristi"...? Daca au inteles masina si ideologia celor de la Subaru inka privind un test-drive, citind niste teste comparative despre ea, simtindu-se deja "infectat" de aceasta marca, atunci indata ce face prima rotire a cheii, va exclama tare ca "E a mea!!!"
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!