Nissan a vândut 100,000 exemplare ale electromobilului Leaf
22 Ianuarie 2014, 13:00
Curajul de a îndrăzni să fii primul dă rezultate. La lansarea modelului electric Nissan Leaf vocile pesimiste îi prefaţau un viitor incert, însă în scurt timp modelul a devenit o locomotivă de imagine pentru Nissan şi a reuşit să-şi câştige şi popularitatea globală. Astfel, la puţin peste 3 ani de la lansarea sa pe piaţă, Leaf a trecut de pragul de 100,000 de exemplare vândute în carieră.
Exemplarul cu numărul 99,999 a fost vândut în SUA, iar maşina jubiliară cu numărul 100,000 a fost livrată unui stomatolog britanic, Brett Garner. Proaspătul client spune că a ales Leaf
datorită costurilor de exploatare foarte reduse, iar la adoptarea deciziei de familie a contribuit şi soţia sa, care s-a îndrăgostit de acest model după o călătorie cu un exemplar de test.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,323
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (1)
Robert
Bucureşti, România
la 22 Ianuarie 2014 - 15:31
Ce-i drept sa o spun calitatea si maestria se cunoaste de la o posta. Nu am condus Leaf dar o pot spune fara probleme ca este o masina foarte silentioasa, asta pentru ca zgomotul motorului este 0. Fiind un motor electric fara trepte de viteza, ceea ce inseamna ca cuplul maxim este si el disponibil inca de la prima apasare a pedalei de acceleraţie. Cat despre ceea ce priveste dimensiunile,cu siguranta vei simti ca mergi intr-o masina din clasa superioara, totodata creeand o nota de exclusivism aparte .
3
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!