În SUA a apărut primul aparat de vânzare auto. Trebuie doar să introduci jetonul precum o faci la aparatul de cafea! (Video)
13 Noiembrie 2015, 11:26
Lucruri ciudate, dar interesante se întâmplă în oraşul american Nashville, Tennessee. Acolo compania Caravana
care se specializează în vânzarea automobilelor uzate online, a lansat primul aparat de vânzare auto, care la introducerea jetonului îţi scoate maşina precum o face apăratul de cafea cu băutura ta preferată!
După ce şi-a ales automobilul dorit online, clientul poate veni la salonul celor de la Caravana pentru aşi primi maşina.
După identificare, clientului i se oferă jetonul „magic” pe care îl introduce în aparat. Maşinăria integrată într-un edificiu din sticlă cu 5 etaje care adăposteşte până la 20 de
automobile porneşte un
adevărat show
coreografic!
Ea alege maşina de pe „raft” şi o scoate în faţa proprietarului uimit. Impactul pe care îl face întregul proces asupra clientului este inestimabil.
Automobilul poate fi livrat şi la locuinţa clientului, dar cei care doresc să-şi ridice maşina singuri, primesc şi un bonus de 200 de dolari, plus la toate, maşina o primeşte absolut gratuit pe o perioadă de 7 zile, în care poate să se asigure dacă a făcut alegerea corectă, iar după o săptămână, banii sunt extraşi de pe cont. Ideea pare a fi interesantă, dar nu este un simplu truc de marketing, cei de la Caravana menţionând că această „maşinărie” ar reduce costurile, compania ne având nevoie de mulţi lucrători care se vor ocupa de livrarea maşinilor, pentru că o mare parte din clienţi optează pentru ridicarea maşinii la „aparatul de vânzare auto”.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,059
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!