Noua generaţie KIA Cadenza - primele imagini
24 Noiembrie 2015, 10:10
După dezvăluirea schiţelor de teasing, cei de la KIA ne prezintă şi primele imagini cu noua generaţie Cadenza, numită K7 pentru piaţa internă. Designul sedanului a evoluat considerabil, având idei noi pentru întregul brand KIA, printre care noua
interpretare al calandrului „Tiger
Nose”, care a devenit tridimensional, conectându-se cu blocurile optice şi accentuându-le în partea de jos.
Atât blocurile optice faţă, cât şi cele spate, dispun de fâşii LED în forma literei „Z” care conferă maşinii un caracter agresiv.
Prezenţa luxoasă al sedanului este emanată de inserţiile cromate regăsite pe barele de protecţie, portiere, oglinzi, conturul geamurilor laterale, mânerele uşilor, dar şi deasupra blocurilor optice spate. Un element foarte interesant este inserţia de culoare neagră în jurul celor patru LED-uri al barei de
protecţie faţă, care se transformă într-o priză de aer laterală, amintind de elementele aerodinamice utilizate de cei de la BMW. Silueta dinamică şi tot odată elegantă este finisată de jantele de 19 inch.
Sub capota noii generaţii KIA Cadenza se va adăposti un benzinar V6 turboaspirat de 3.3 litri care va oferi 370 CP şi va fi cuplat la o transmisie automată în 8 trepte.

Sedanul de lux KIA Cadenza va debuta global în 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,470
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!