Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
„The Sofa” – un film realizat în Moldova! (Trailer)
27 Noiembrie 2015, 13:27
Se pare că odată cu lansarea filmului „The Sofa” (Divanul), în sfârşit vom avea parte de o renaştere pe cinste a cinematografiei moldoveneşti!
Privind trailer-ul acestui film îţi aduci aminte de legendarele comedii moldoveneşti precum „Tunul de lemn” sau „Polobocul”.
Noul film de scurt metraj a fost filmat cu participarea actorilor moldoveni Mihai Curagău, Dana Ciobanu şi Sergiu Voloc, în rolurile principale.
Eroii principali, doi bătrânei, Mihai şi Victor scapă din azilul de bătrâni pentru a ajunge la nunta unei prietene, iar pe post de cadou de nuntă aceştia au luat divanul din curte, ne ştiind că în acel divan se află banii ascunşi de hoţul Mihai, jucat de Sergiu Voloc.
Cel din urmă a început o adevărată urmărire, cu automobile, motorete şi motociclete implicate! Nu lipsesc momentele amuzante, iar conform autoarei proiectului, Iuliei Puică, ideea filmului este concentrată asupra spiritul tineresc de aventură a celor doi bătrânei. Pelicula va fi lansată în anul 2016, iar noi ardem de nerăbdare să o vedem! Urmăriţi trailer-ul peliculei „The Sofa” mai jos!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,673
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!