În doar 11 zile toate tichetele pentru tombola moldoveanului în care puteai câştiga maşina lui cu doar 10 euro au fost vândute!
2 Decembrie 2015, 11:55
Cu mai puţin de două săptămâni în urmă vă anunţam despre o tombolă inedită pentru Moldova, lansată de moldoveanul Victor Ştefănică în cadrul căreia cu doar 10 euro puteai câştiga automobilul lui, un Volkswagen Scirocco Mk2 şi iată că aceasta a ajuns la final! În doar 11 zile toate cele 500 de tichete a câte 10 euro fiecare au fost vândute participanţilor din Moldova, România, Rusia, Ucraina, Polonia, Italia, Olanda şi chiar SUA!
Cu mult înaintea timpului planificat
(27 decembrie), deja în acest week-end urmează să fie extragerea câştigătorului bijuteriei lui Victor, pe care acesta a restaurat-o cu grijă timp de câţiva ani, participând cu ea la
diverse concursuri şi aducând în Moldova premii frumoase. Conform lui Victor, extragerea va avea loc într-un mod cât mai transparent prin intermediul site-ul Random.org, care va fi verificat în prealabil, iar la
extragere vor asista o mare parte dintre participanţii tombolei, în timp ce pentru cei care nu vor putea fi prezenţi, mai ales pentru participanţii din alte ţări, se va face o difuzare video live.
Noi ţinem să-l felicităm pe Victor cu succesul obţinut şi să le urăm succese participanţilor! Cineva se va face cu un cadou frumos de revelion! Interesant, va avea oare amploare acest mod de vânzare a automobilelor la noi în Moldova?! Se pare că este un
mod foarte eficient, cel puţin în cazul lui Victor! În ultima postare Victor a ţinut să le mulţumească tuturor pentru participare şi încrederea acordată, celor care au ajutat la promovare şi nu în ultimul rând, persoanelor apropiate.
În câteva zile vă vom relata despre rezultatele tombolei! Între timp Victor deja se gândeşte la maşina din care va crea un alt proiect, cel puţin la fel de spectaculos precum este acest Scirocco.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
4,094
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!