Lexus NX rulează pe roţi… din gheaţă! (Video)
22 Decembrie 2015, 11:35
Producătorii auto fac tot posibilul şi imposibilul pentru a promova un model sau altul. Deşi este în vânzare de mai bine de un an, Lexus NX are nevoie de mai multă atenţie. Dar cum să atragi publicului mai bine decât să dotezi maşina cu roţi din gheaţă?! Astfel au făcut şi cei de la Lexus dotând SUV-ul NX cu roţi executate din gheaţă!
După trei luni de cercetări, sculptorii din Hamilton Ice Sculptors, care au o experienţă de mai bine de 35 de ani în domeniul sculpturilor generoase
realizate din gheaţă, au scanat roţile reale ale lui NX şi le-au executat întocmai din gheaţă, astfel combinând tehnologia cu arta. Pentru a crea fiecare roată sculptorii au avut nevoie de 36 de ore.
Maşina în sine a fost îngheţată timp de trei zile la temperatura de -30 grade Celsius (a pornit din prima) şi a fost dotată cu roţile din gheaţă pentru a merge pe o stradă din Londra. Totuşi, pentru ca roţile să poată ţine greutatea maşinii, acestea au primit inserţii din policarbonat, astfel roţile din gheaţă au un rol decorativ, toată greutatea fiind primită de acele inserţii. Pentru a spori efectul, roţile au fost luminate cu LED-uri de culoare albastră.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,155
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!