Mercedes-Benz pregătește un E-Class break cu capacități sporite de trecere! (Video)
15 Iulie 2016, 18:00
Cei de la Mercedes-Benz doresc să exploreze lumea break-urilor cu capacități sporite de trecere unde domină Audi A6 allroad quattro, cu un nou model bazat pe actuala generație E-Class în caroserie break (S213). Noul model, care va primi denumirea de Mercedes-Benz E-Class All Terrain (X213), va fi dezvăluit, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc în octombrie anul curent.
Cum va arata noul E-Class All Terrain ne demonstrează acest rendering extrem de realist, dar și prototipurile de teste surprinse în Germania (priviți video de mai jos). Se pare că ingredientele aplicate viitorului E-Class All Terrain vor fi similare celor pe care le regăsim și la concurentul din Ingolstadt. Printre acestea sunt barele modificate cu inserții din plastic negru nevopsit și elemente metalizate în
partea de jos, elemente din plastic pe aripi și garda la sol sporită care va fi ajustabilă cu ajutorul suspensiei pneumatice. Viitorul Mercedes-Benz E-Class All Terrain va primi tracțiune integrală și propulsoare potente diesel și pe benzină care se regăsesc și în gama obișnuitului E-Class.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,766
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!