Audi R8 apare într-un spot haios cu atmosfera Vestului Sălbatic (Video)
15 Septembrie 2016, 11:02
Ce faci dacă ai o casă în mijlocul pustiului, dar se termină cafeaua? Corect, te sui la volanul lui Audi R8 şi goneşti prin pustiu până ajungi la o gheretă, unde se poate procura cafea naturală. În linii generale, acesta este subiectul noului spot al celor de la Audi pentru supercar-ul R8, condimentat cu atmosfera Vestului Sălbatic. Un spot extrem de original! Dar, de unde a apărut o casă în mijlocul pustiului, mai ales în aşa numita Valea Morţii (Death Valley)? Pare a fi ceva incredibil şi
inimaginabil. Dar este real! Spotul a fost făcut în parteneriat cu compania Airbnb, prin intermediul căreia se pot închiria case oriunde în lume. Iar casa din acest spot spectaculos, de asemenea se poate lua în chirie cu 610 de dolari pe noapte, iar drept bonus primiţi şi cheile de la un Audi R8 V10 plus, cu care vă veţi putea face de cap, exact ca tipul din filmuleţ!
Închirierea acestei case împreună cu un Audi R8 V10 plus în garaj, va fi disponibilă în perioada 18 – 24 septembrie. Astfel, doar 7 fericiţi (cupluri, familii) vor avea parte de senzaţiile incredibile, pe care l-au trăit eroii filmuleţului!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,886
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!