Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Din Lituania în Africa cu două exemplare Mercedes-Benz W124! (Video)
16 Februarie 2017, 09:33
Pentru a face o călătorie în Africa, cu un automobil la mâna a doua, îţi trebuie nu un automobil oarecare ci un adevărat tanc, care să facă faţă tuturor provocărilor. Se pare că acelaşi lucru s-au gândit şi cei de la norbefilms, care au dorit să cucerească meleagurile africane. Ideea a fost de a lua un Mercedes-Benz vechi, de a face călătoria cu el şi, ulterior, de al vinde.
Astfel, cei cinci prieteni au pornit în căutarea aventurilor la bordul a două exemplare Mercedes-Benz în caroseria 124, un sedan (W124), care la sfârşitul călătoriei va fi vândut şi un break (S124). După 5,000 de kilometri şi 5-6 zile petrecute în drum, aventurierii au ajuns în Maroc.

În cele două filmuleţe lansate, puteţi vedea ce au întâmpinat în cale aventurierii, inclusiv o mulţime de
exemplare Mercedes-Benz, starea cărora este una nu foarte „proaspătă”, Africa fiind plină de aceste automobile, care în ciuda stării aparent catastrofale continue să slujească proprietarilor! Ei bine, în condiţiile africane se distruge practic orice. Chiar şi aventurierii au pierdut toba de eşapament de pe sedanul W124. Cum se va încheia aventura acestora, probabil, vom vedea în următoarele video.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,415
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!