Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Iată cum poliţiştii estonieni opresc conducătorii periculoşi! (Video)
12 Mai 2017, 12:40
Conducătorii auto periculoşi, care nu doresc să oprească şi gonesc pe drumurile publice, fiind drogaţi sau sub influenţa drogurilor, pot fi opriţi destul de eficient cu o bandă cu ţepi, care este lansată în faţa automobilului pentru a sparge roţile. Doar în filmele din Hollywood puteaţi vedea cum se face acest lucru extrem de periculos sau în jocuri de tip GTA. Ei bine, aceste situaţii se întâmplă în viaţa reală, dar rar ajung
să fie filmate. Uite că în data de 1 mai 2017, o situaţie similară a avut loc în Estonia şi a fost filmată de camera de bord a automobilului de poliţie. Forţele de ordine au primit un apel despre un conducător la volanul unui Opel Omega, care ar fi fost drogat. La semnalele poliţiştilor conducătorul nu a dorit să oprească şi a continuat să conducă cu viteză excesivă prezentând pericol pentru participanţii la trafic.
Atunci un alt echipaj de poliţie a acţionat extrem de rapid spărgând toate roţile automobilului cu o bandă cu ţepi lansată de poliţistul estonian la momentul potrivit! Imaginile sunt de-a dreptul incredibile, demonstrându-ne că pentru a realiza un asemenea lucru cu succes este nevoie de mult antrenament, dar şi de curaj!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,253
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!