Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Premieră: Noul Citroen C3 Aircross (Video)

După dezvăluirea modelului C5 Aircross, cei de la Citroen intră în acţiune cu un SUV mai compact, numit C3 Aircross. Fiind bazat pe actuala generaţie Citroen C3, noul C3 Aircross este realizat în acelaşi stil, dar având un acoperiş ceva mai înalt (+20 mm) şi o gardă la sol mai mare. Noul SUV francez vine cu un nivel de personalizare extrem de vast, oferind 90 de combinaţii pentru exterior şi 5 scheme de design pentru interior.
Noul C3 Aircross are 4.15 metri în lungime, 1.76 metri în lăţime, o înălţime de 1.64 metri şi un ampatament de 2.60 metri – dimensiuni comparabile cu Opel Crossland X, cu care împarte aceeaşi platformă. La fel ca şi SUV-ul german, noul C3 Aircross are o banchetă glisantă, care poate spori volumul portbagajului de la 410 la 520 de litri, în timp ce rabatarea banchetei va mări volumul pentru bagaje la 1,289 de litre.

La interior noul Citroen C3 Aircross oferă multe spaţii de depozitare şi idei isteţe, dar şi un design plăcut, în timp ce sistemul multimedia cu display de 7 inch, va oferi conectivitate Mirror Screen, care include Android Auto, Apple CarPlay şi MirrorLink, dar şi navigaţie 3D şi sistemul de asistenţă Connect Box, care poate face un apel de urgenţă în caz de accident. Sunt oferite şi sisteme de asistenţă şi siguranţă moderne, printre care şi frânarea autonomă, care lucrează la o viteză de până la 85 km/h şi poate detecta pietonii la o viteză de până la 60 km/h.

Noul SUV francez va fi disponibil cu propulsoare pe benzină PureTech în 3 cilindri de 82, 110 şi 130 CP, dar şi cu diesel în 4 cilindri de 90, 100 sau 120 CP. Propulsoarele sunt cuplate la cutii de viteze manual sau automate în 6 trepte.
0
814
GALERIE FOTO (43 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!