Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul pick-up Mercedes-Benz X-Class va debuta pe 18 iulie (Video)

În curând aşteptarea va lua sfârşit – noul Mercedes-Benz X-Class va debuta pe 18 iulie! Pick-up-ul inspirat din cele două concepte X-Class şi bazat pe Nissan Navara NP300, a apărut şi într-un prim video de teasing în care putem vedea câteva elemente ale acestuia. Faţă de concepte, pick-up-ul de producţie va avea blocuri optice faţă/spate convenţionale, dar la fel de stilate datorită fâşiilor LED şi un calandru un pic mai îngust.
Interiorul X-Class-ului de producţie ar putea fi apropiat de cel văzut pe concepte şi, cu siguranţă, va fi mai luxos decât interiorul donatorului nipon. Propulsoarele ar putea fi împrumutate de la Navara, dar sunt şanse ca pe noul Mercedes-Benz X-Class să vedem propulsoare mai potente de origine Mercedes-Benz.

Vânzările noului X-Class vor demara în 2018 pe piețele principale precum Argentina, Brazilia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă și Europa. Pick-up-ul celor de la Mercedes-Benz va fi produs la uzina Nissan din Barcelona, Spania, paralel cu modelul pe care a fost bazat, Nissan Navara și la uzina Renault din Cordoba, Argentina, unde se produce Renault Alaskan, o altă clonă al lui Navara.
0
922
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!