Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Pennzoil scoate demonii din noul Dodge Challenger SRT Demon! (Video)

După ce ne-au impresionat cu filmuleţul în care figura Dodge Viper ACR, cei de la Pennzoil continuă seria de filme excepţionale, cu un nou spot numit „Exorcising the Demon from Pennzoil Synthetics”, în care apare noul Dodge Challenger SRT Demon!
Tradiţional, toate trucurile sunt executate de către renumitul cascador, pilot de raliuri și drifter, Rhys Millen. Fiecare truc este realist, iar sunetele înregistrate, de asemenea sunt realiste, care în combinaţie cu Pittsburgh-ul nocturn, creează o atmosferă spectaculoasă.

Producătorii spotului au reuşit să integreze nu doar elemente de drift, tradiţionale deja pentru filmuleţele celor de la Pennzoil, dar şi elementul cheie, caracteristic modelului Demon – posibilitatea de a lua startul în două roţi! Reamintim că Dodge Challenger SRT Demon este dotat cu un V8 de 6.2 litri cu compresor mecanic de 2.7 litri, ce dezvoltă 851 CP şi 1,044 Nm (benzină 100+), fiind capabil să accelereze de la 0 la 60 mile pe oră (96 km/h) în doar 2.3 secunde dezvoltând 1.8G la pornire! O pătrime de milă este trecută în 9.65 secunde cu o viteză la finiş de 140 mile pe oră (225.3 km/h)!
Demon este o adevărată bestie, iar filmuleţul celor de la Pennzoil accentuează şi mai mult acest lucru! Mai jos sunt incluse şi câteva filmulețe informative și ”behind the scenes”. La finalul filmuleţului, cei de la Pennzoil ne lasă un „hint” despre viitorul video, care va fi realizat pe legendarul Nurburgring Nordschleife! Ardem de nerăbdare să vedem ce ne-au mai pregătit americanii, pentru că filmuleţele acestora merita aşteptate mai mult, decât o nouă serie „Fast and Furious”!
0
460
GALERIE VIDEO (5 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!