Premieră: Noul Volkswagen Golf Sportsvan facelift

La Salonul Auto de la Frankfurt va avea loc premiera mondială a noului Volkswagen Golf Sportsvan facelift. Cea mai familistă versiunea a lui Golf a primit un aspect împrospătat, tehnologii moderne și propulsoare noi.
Primul model din gama Volkswagen care a adoptat calandrul integrat în blocurile optice cu unghi inversat, vine cu noi blocuri optice full-LED (oționale), care au o formă mai tradițională și elemente LED ce le conturează, un calandru vizual mai îngust, o nouă bară de protecție față cu prize și blocuri ceață revizuite, dar și noi blocuri optice spate LED, precum și o nouă bară de protecție spate, care, precum și cea față, dispune de elemente cromate. Cinci noi jante de 16,17 și 18 inch sunt disponibile, precum și culoarea Cranberry Red pentru caroserie (pe imagini).
Interiorul vine cu tapițerii și inserții revizuite, dar și cu un nou sistem multimedia Discover Pro cu WiFi hotspot și display de 9.2 inch cu butoane tactile și sistem de recunoaștere a gesturilor. Printre tehnologii moderne, noul Golf Sportsvan facelift a primit și sistemul Traffic Jam Assist, care conduce autonom mașina în trafic aplicând frâna și ajustând direcția la viteze de până la 60 km/h, dar și sisteme precum Pedestrian Monitoring, Emergency Assist, noua generație Park Assist și Trailer Assist, care ușurează manevrarea remorcii.
Noul Volkswagen Golf Sportsvan facelift vine cu trei propulsoare noi pe benzină TSI, două dintre care dispun de sistemul de dezactivare a doi din cei patru cilindri și două propulsoare diesel TDI. Vânzările noului Golf Sportsvan facelift vor demara în toamna acestui an.
0
2,415
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!