Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Acest LaFerrari Aperta a devenit cel mai scump automobil al secolului XXI!

Anterior cel mai valoros automobil al secolului XXI vândut la licitație a fost exemplarul Ferrari LaFerrari cu numărul 500, vândut cu 7 milioane de dolari, toată suma fiind donată fundației Earthquake Relief Fund, pentru a reconstrui centrul Italiei de pe urma cutremurului devastator din 2016.
Acest record a fost spulberat recent de un alt Ferrari LaFerrari, de această dată de un exemplar decapotabil Aperta, cu numărul 210 – este un exemplar suplimentar la cele 209 de exemplare LaFerrari Aperta care au fost preconizate inițial spre producție. Exemplarul în cauză a fost vândut de către casa de licitații RM Sotheby’s cu 8.3 milioane de euro!
În ciuda sumei achitate proprietarul nici nu a apucat măcar să vadă mașina, pentru că aceasta încă nu a fost produsă, dar banii deja au fost transferați fundației Save the Children. Atunci când va fi produs, acest LaFerrari Aperta se va deosebi prin culoarea caroseriei Rosso Fuoco accentuată de liniile duble de culoare Biano Italia, interiorul căptușit cu Alcantara și condimentat de cusături contrastante de culoare roșie și inserțiile realizate din fibră de carbon.
Această aparență a fost creată pentru a celebra a 70-a aniversare Ferrari.
0
344
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!