Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Au fost anunţate preţurile pentru noua generaţie Porsche Cayenne în Moldova

Noua, cea de-a treia generaţie Porsche Cayenne, care debutat recent cu un design mult mai atractiv şi cu un substrat tehnic nou şi tehnologii moderne, poate fi comandată în Moldova!
Da, deja acum noul Cayenne poate fi comandat la noi în ţară, dar la moment sunt disponibile doar două motorizări la alegere. Cât va costa noul Cayenne în Moldova? Motorizarea incipientă Cayenne, care este dotată cu benzinar V6 Twin Turbo de 3.0 litri (340 CP şi 450 Nm) şi cu noua transmisie automată în 8 trepte Tiptronic S, va avea un preţ de start în Moldova de 69,700 de euro.
Cea de-a doua motorizare disponibilă este şi următoarea în ierarhie – Cayenne S. Aceasta este dotată cu un V6 Twin Turbo de 2.9 litri (440 CP şi 550 Nm) şi cuplată la aceeaşi transmisie automată în 8 trepte Tiptronic S. Preţul pentru versiunea Porsche Cayenne S în Moldova va porni de la 83,900 de euro.
Este de menţionat că preţurile pentru noua generaţie Cayenne sunt identice celor pentru predecesor în aceleaşi motorizări. Noua generaţie Porsche Cayenne va ajunge în showroom-ul Porsche Moldova către vara anului viitor.
0
633
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!