Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017: Hyundai prezintă cel mai compact SUV din gamă - noua Kona

14 Septembrie 2017, 11:00
Redacția PiataAuto.md
Segmentul SUV-urilor compacte este un adevărat teren de bătălie, unde producătorii auto încearcă să cucerească clienții cu cele mai deocheate idei stilistice și tehnologii. S-a ajuns la aceea că aceste modele compacte deja dispun de tehnologii, pe care acum câțiva ani le întâlneai doar pe navele amiral ale marilor branduri!
Uite că noul Hyundai Kona, care s-a dezvăluit în premieră la Frankfurt, dispune de o serie de tehnologii, care au devenit, între timp, deja obișnuite pe modelele moderne, printre acestea sistemul de frânare autonomă, proiectarea informației în câmpul vizual datorită sistemului HUD, sistem de încărcare prin inducție pentru smartphone (standard!) sau serviciile gratuite timp de 7 ani LIVE Services, care vor anunţa conducătorul în regim real despre timp, trafic, camere şi punctele de interes.
Ei bine, tehnologiile de la bord sunt foarte importante, dar cel mai important pentru acest segment, este designul. Noua Kona dispune de toate artificiile posibile și imposibile pe care numai poți aplica unui model modern. Acoperiș contrastant, elemente contrastante în partea de jos a caroseriei și pe aripi, blocuri optice de zi în partea de sus și blocuri optice principale amplasate jos, în bara de protecție. Până la urmă, acest model pare să fie „overdesigned”.

Noul Hyundai Kona va fi oferit atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală, cu două unităţi supraalimentate pe benzină 1.0 T-GDI (120 CP şi 172 Nm) şi 1.6 T-GDI (177 CP şi 265 Nm), dar și cu un diesel de 1.6 litri în două versiuni de putere - 115 CP sau 136 CP (320 Nm).
0
372
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!