Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Audi e-tron Sportback s-a transformat în conceptul autonom Elaine!

13 Septembrie 2017, 17:30
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Dezvăluit inițial la Salonul Auto de la Shanghai, conceptul Audi e-tron Sportback a venit la Frankfurt cu o nouă denumire – Elaine. De ce SUV-ul conceptual, care urmează să fie produs în serie, a primit un nume feminin? Pentru că dispune de inteligență artificială, care va comunica cu cel de la bord!
Elaine va conduce autonom având capacități de nivelul 4, fiind capabilă să facă și depășiri fără intervenția celui de la volan. Elaine se integrează în lumea utilizatorului, ajustând corespunzător ruta, sistemul de climatizare sau muzica preferată. Datorită unei brățări speciale, care va citi temperatura corpului și bătăile inimii, Elaine va ști dacă cel de la volan este obosit și va include o muzică liniștită, va ajusta corespunzător sistemul de climatizare și va porni un masaj relaxant, preluând controlul asupra vehiculului.
Exteriorul futurist, precum și interiorul, au rămas fără schimbări. Nu a suferit schimbări nici propulsia electrică, care este formată din trei motoare electrice cu o putere ce variază între 435 CP și 503 CP (800 Nm), oferind o accelerație de la 0 la 100 km/h de 4.5 secunde și o viteză maximă de 210 km/h, precum și un pachet de baterii de 95 kWh, care oferă o autonomie de 500 km.
0
750
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!