Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Ford Mustang facelift ajunge în Europa!

13 Septembrie 2017, 09:45
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Dezvăluit inițial în America în ianuarie anul curent, iată că noul Ford Mustang facelift ajunge și pe vechiul continent. Europa este o piață importantă pentru Mustang, unde muscle-car-ul a devenit cel mai vândut sport-car, găsind aproape 30,000 de posesori pasionați.
Versiunea facelift se deosebește printr-un aspect mai angular și europenizat, același lucru poate fi spus și despre interior, unde s-a pus accent mare pe tehnologii. Spre exemplu, planșa de bord acum este digitală și poate fi configurată după placul celui de la volan.
Mustang va continua să fie oferit în Europa cu benzinarul supraalimentat în 4 cilindri și 2.3 litri EcoBoost și cu imensul V8 de 5.0 litri. Ambele unități au fost revizuite și acum, unitatea 2.3 EcoBoost livrează mai puțină putere – 290 CP versus 317 CP anterior, în timp ce versiunea Mustang GT cu V8 sub capotă, a prins la mușchi livrând acum 450 CP – cu 29 CP mai mult decât anterior. Ambele propulsoare vor putea fi cuplate nu doar la transmisia manuală în 6 trepte, dar și la noua transmisie automată în 10 trepte, care va reduce timpii de accelerație.
0
419
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!