Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Ford EcoSport facelift debutează în Europa cu versiunea ST-Line (Video)

După ce a debutat pe piaţa nord-americană, noul Ford EcoSport facelift vine şi pe piaţa Europei, unde va fi disponibil şi în noua interpretare atractivă numită ST-Line. Premiera noilor EcoSport facelift şi versiunii EcoSport ST-Line, va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.
Interpretarea ST-Line vine cu elemente aerodinamice pentru barele de protecţie faţă/spate şi praguri, vopsite în culoarea caroseriei, jante bicolore de 18 inch, calandru vopsit în culoarea neagră lucioasă, care este aplicată şi pe caroseria bicoloră de la montanţi în sus, precum şi pe difuzorul improvizat, corpurile oglinzilor retrovizoare şi spoilerul proeminent de pe acoperiş. Caroseria bicoloră va fi disponibilă şi pentru versiunile obişnuite.
Interiorul vine cu un design elevat şi cu opţiuni de personalizare, precum şi cu sistemul multimedia SYNC 3 cu display „plutitor” de 6.5 sau 8 inch similar celui de pe noua Fiesta, integrare Apple CarPlay şi Android Auto, cruise-control cu limitator ajustabil şi cameră retrovizoare. Interpretarea ST-Line se deosebeşte printr-un volan turtit în partea de jos, scaune unice tapiţate parţial cu piele şi inserţii Miko-Dinamica, precum şi pedale realizate din oţel inoxidabil.
Cea mai importantă noutate este introducerea tracţiunii integrale inteligente. Este o premieră pentru versiunea europeană, în timp ce în SUA şi în ţările CSI exista opţiunea tracţiunii integrale pe benzinarul aspirat natural de 2.0 litri, care nu este disponibil în Europa. Sistemul tracţiunii integrale inteligente este disponibil, la moment, doar în combinaţie cu noua motorizare diesel de 1.5 litri EcoBlue (125 CP şi 300 Nm), care este cuplată la transmisie manuală în 6 trepte şi indică un consum mixt de 4.5 l/100 km.
Noul Ford EcoSport facelift va fi disponibil în Europa şi cu motorizarea diesel de 1.5 litri TDCi (100 CP), precum şi cu benzinarul de 1.0 litri EcoBoost (100 CP, 125 CP sau 140 CP). Versiunea de 125 CP va fi disponibilă şi cu cutie automată în 6 trepte cu padele după volan. Şasiul şi, precum direcţia şi sistemul de stabilitate, au primit setări specifice, orientăte către clienţii europeni.
Noul Ford EcoSport facelift va fi produs la uzina din Craiova, România, în care cei de la Ford au investit 200 milioane de euro.
1
761
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!