Viitoarele modele al diviziunii BMW M vor avea propulsie hibridă!

"În viitor, modelele diviziunii M, al celor de la BMW, vor avea propulsie hibridă"! Declaraţia aparţine vicepreşedintelui BMW – Dirk Hacker. Într-un interviu pentru revista britanică Autocar, Hacker a declarat că este extrem de dificil să dezvolţi motoare potente, cu capacitate cilindrică mare, care să corespundă normelor ecologice, înăsprite de la an la an.
În prezent, inginerii BMW dezvoltă un sistem de propulsie hibridă de generaţie nouă, care va fi dezvăluit nu mai devreme de anul 2021. Acest sistem va fi unul universal, ce va permite dezvoltarea pe baza sa a automobilelor de o varietate vastă, şi anume pe acest sistem se vor baza viitoarele generaţii al modelelor diviziunii M. Dat fiind faptul, că sistemul de propulsie hibridă adaugă câteva kilograme în plus oricărui automobil, ceea ce este inadmisibil pentru un sport-car, sistemele de propulsie hibridă dezvoltate de inginerii BMW încearcă să niveleze consecinţele greutăţii excesive printr-un surplus de putere.
Nu se cunoaşte care dintre modelele diviziunii M primele vor beneficia de o propulsie hibridă, cert este faptul că acestea vor apărea mai târziu de anul 2021. Totodată cei de la BMW declară că cererea pentru modelele M este în continuă creştere şi producătorul nu intenţionează să se dezică de motoarele tradiţionale cu combustie internă atât timp, cât acestea vor putea fi încadrate în standardele ecologice impuse la nivel global.
0
1,919
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!