Noul Chevrolet Silverado a fost dezvăluit înainte de premieră!

Noul pick-up Chevrolet Silverado a fost prezentat în spaţiul web înainte de premiera sa oficială de la Salonul Auto de la Detroit!
Pe imaginile publicate, Silverado este prezentat în noua dotare Trailboss. Silverado are un design evolutiv al părţii frontale, comparativ cu generaţia precedentă, având un aspect pătrăţos, caracteristic, de fapt, tuturor pick-up-urilor americane de această talie. Noul model a primit alte blocuri optice faţă, cu lumini de zi de tip LED, iar în dotarea Trailboss este lipsit complet de inserţii cromate, care sunt înlocuite de inserţiile din plastic negru pe grila radiatorului, bara de protecţie faţă şi blocurile oglinzilor retrovizoare laterale ce, în tandem, pun accent pe capacităţile de off-road a pick-up-ului.
La posterior Silverado a primit blocuri optice noi, mai înguste, iar în locul siglei pe "capacul portbagajului" a primit o inscripţie masivă "Chevrolet". Bara de protecţie spate este din plastic nevopsit şi vine cu gurile sistemului de eşapament integrate.
Producătorul nu a oferit detalii despre schimbările ce au intervenit sub capota pick-up-ului, în schimb a declarat că în producţia noului Silverado este folosit oţel şi aliaje de metal mai rezistibile, decât la generaţia precedentă şi, astfel, acesta va avea o caroserie mai rigidă şi o greutate proprie mai mică.

Debutul oficial al noului Chevrolet Silverado va avea loc la 14 ianuarie la Salonul Auto de la Detroit, unde americanii vor oferi toate datele despre noul său model.
0
2,209
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!