BMW a prezentat noile Seria 2 Active Tourer facelift şi Gran Tourer facelift

Bavarezii au dezvăluit versiunile actualizate a monovolumurilor Seria 2 Active Tourer şi Seria 2 Gran Tourer. La design nu au parvenit schimbări radicale, ceea ce ar fi de prisos pentru monovolumurile BMW, care, după noi, au un design mai mult decât reuşit şi deloc demodat.
Designul exterior pare a fi neschimbat, însă modelele au primit calandre mai mari, alte bare de protecţie faţă cu prize de aer lărgite şi un al desen al luminilor de zi LED. Sunt disponibile jante din aliaj cu design nou. La interior schimbările sunt şi mai modeste: monovolumurile au beneficiat de o planşă de bord uşor modificată, iar opţional sunt disponibile sisteme multimedia cu ecrane tactile de 6.5 sau 8.8 inch cu comenzi vocale.
Principalele actualizări au parvenit la substratul tehnic. Bavarezii au lucrat la modernizarea tuturor propulsoarelor, care dezvoltă acum putere cuprinsă între 109 şi 231 CP, pentru motoarele alimentate cu benzină, şi între 116 şi 190 CP pentru motoarele diesel. Va fi disponibilă varianta hybrid cu un total de 224 CP, însă doar pentru varianta cu 5 locuri Active Tourer. Varianta cu 7 locuri, Gran Tourer, este lipsită şi de benzinarul de top de 231 CP, astfel, în echiparea de top cu propulsor pe benzină, acest monovolum dispune de 192 CP la activ. Toate motoarele au primit alţi arbori cotiţi, iar cele diesel vor folosi aditivul AdBlue, menit să reducă emisiile nocive.
Ca şi noile MINI Hatch şi Cabrio, versiunile actualizate ale cărora au fost prezentate puţin mai devreme şi cu care Seria 2 împarte platforma tehnică, noile monovolumuri vor fi disponibile cu o nouă cutie robotizată cu 7 trepte şi dublu ambreiaj în toate motorizările, afară de benzinarul de top cu 231 CP la activ şi turbodieselul de 190 CP, care se vor cupla la o cutie automată cu 8 rapoarte.
Noile BMW Seria 2 Active Tourer şi Gran Tourer vor fi lansate pe piaţă în luna martie al acestui an.
0
2,695
GALERIE FOTO (95 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!