Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Clienţii sunt dezamăgiţi de Tesla Model 3!

Unii dintre proaspeţii proprietari ai sedanului electric Tesla Model 3 se declară indignaţi de calitatea materialelor de la bordul automobilului. În special, majoritatea plângerilor se referă la folosirea unor materiale mai ieftine la interior, decât se aşteptau clienţii. Conform declaraţiilor acestora, habitaclele de pe materialele de publicitate diferă de cele de pe automobilele livrate.
Un utilizator al reţelei de socializare Twitter a postat câteva fotografii cu interiorul electromobilului său tapiţat cu cea mai simplă pânză, iar asta pe modelul cu pachetul opţional premium de 5 mii dolari bifat, care include o calitate mai înaltă a materialelor de la interior.
Alte pretenţii de acest gen au fost postate pe site-urile Tesla Motors Club şi Reddit, unde utilizatorii s-au declarat nedumeriţi de faptul că pe spoturile publicitare Model 3 apare cu unterior căptuşit în Alcantara, iar automobilele livrate cu pachete premium opţionale au un interior cât se poate de simplu.
De menţionat, că pe site-ul oficial Tesla, în descria pachetului premium opţional, nu este specificat că Model 3 are elemente acoperite cu Alcantara la interior. Chiar şi aşa, clienţii comunică că contra sumei de 5 mii dolari se aşteptau la materiale mai calitative la interior.
0
704
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!