Suedezii prezintă versiunea plug-in hybrid a crossover-ului Volvo XC40 T5 Twin Engine

Volvo XC40 debutează în China cu o nouă variantă de propulsie plug-in hybrid, ce a primit denumirea T5 Twin Engine. Pentru început motorizarea va fi disponibilă doar pe piaţa internă din China, iar mai târziu suedezii vor livra noua versiune şi pe celelalte pieţe.
La exterior noua versiune nu diferă substanţial de cele prezentate până acum. Exemplarul prezentat la Salonul Auto de la Beijing dispune de kit-ul aerodinamic exterior R-Design, şi poate fi diferenţiat de modelele standard prin prezenţa capacului prizei de încărcare cu energie electrică pe aripa stângă din faţă şi cu inscripţiile "Twin Engine".
Compania nu a dezvăluit informaţii despre substratul tehnic al noii motorizări, însă în presa chineză se vehiculează că la baza acesteia ar sta unitatea turboaspirată pe benzină de 1.5 litri cu 3 cilindri în linie şi un motor electric situat pe puntea spate. Motoarele dezvoltă în tandem circa 250 CP.
În regim pur electric crossover-ul va putea parcurge până la 40 km. Energia stocată în bateriile crossover-ului poate fi suplinită din mers, inclusiv prin intermediul sistemului de recuperare a energiei în timpul frânării, precum în cazul hibridelor standard, dar şi prin intermediul conectării la priza casnică.
0
2,366
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!